Løvsugere

Når efteråret kommer, bliver der brug for løvsugeren / løvblæseren til at holde haven, indkørslen og andre udendørsarealer fri for blade og skidt. Bygma fører løvsugere / løvblæsere fra Makita og Ryobi, og du finder både med batteri samt elektrisk med ledning.

Ryobi løvsuger/løvblæser

Maskinerne vi fører fra Ryobi har både en suge-, blæse- og kværnfunktion, hvor de komposterer 16 liter til 1 liter. Du kan også gøre rent i blomsterbedene med løvsugeren, som både kan blæse og suge løv samt ukrudt. Der medfølger bæresele og opsamlingspose til Ryobi løvsugeren/blæseren. Løvsugeren bliver også kaldt havestøvsugeren.

Makita løvblæser

Makita løvblæseren er på batteri, så du slipper for at slæbe rundt på en ledning og samtidig kan du bevæge dig mere frit. Løvblæseren gør arbejdet nemmere fremfor at bruge en kost eller rive. Måske vil du blæse de visne blade i blomsterbedene til vinterdækning, da bladene har en god isoleringsevne eller samle bladene i en bunke for derefter at samle dem op?

10% rabat på mere end 80.000 varer

Opret dig som BYGMASTER kunde på kun 2 minutter og få 10% rabat på løvsugere og løvblæsere samt på mere end 80.000 varer hos Bygma. Det er gratis at blive BYGMASTER medlem og du kan bl.a. se dine ordrer og fakturaer når du er logget ind på Bygma.dk. Du får også månedlige tilbud til særligt fordelagtige priser. De 10% rabat gælder både online og i Bygmas butikker.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle