Nilfisk Core højtryksrensere

Et moderne nordisk mesterværk

Nilfisk har lanceret en banebrydende serie af højtryksrensere

Core-serien af højtryksrensere fra Nilfisk skiller sig ud med en helt ny identitet baseret på prisvindende dansk design og en række af nyskabende funktioner. ”Med den nye Core-serie har vi villet ændre rengørings oplevelsen for hver enkelt bruger fuldstændigt, og det synes vi, vi er lykkes med. Nilfisk-brandet har altid været associeret med holdbarhed, brugervenlighed og enkelt dansk design. Dette har ikke ændret sig med Core-serien – det er kun blevet forstærket. I stedet markerer lanceringen af den nye serie endnu en milepæl i det, vi hver dag arbejder for at opnå hos Nilfisk – at gøre rengøring nemt,” siger Per Svendsen, SVP i Nilfisk Consumer.

Højtryksrenser med nyskabende funktioner

Nilfisk Core-serien er designet med en række nye funktioner herunder Internal Hose Reel, som er en patenteret og banebrydende opbevaringsløsning. Herudover sørger Ultra Flex Hose-slangen for, at der ikke opstår tryktab, ligesom In-Hand Power Control-funktionen giver brugeren fuld kontrol over vandtrykket lige ved hånden. Kort sagt er højtryksrenserne nemmere at bruge end nogensinde før – uden at gå på kompromis med effektiviteten.

Til enhver opgave

Nilfisk Core-serien består af fire modeller af højtryksrensere – 125, 130, 140 og 140 In-Hand Power Control. Én til enhver opgave og med det omfattende udvalg af tilbehør til højtryksrensere, herunder tag- og terrassevaskere, sørger Nilfisk for, at rengøringen bliver så nem som overhovedet muligt.

Blå Nilfisk Core 125 højtryksrenser

CORE 125-5 CAR WASH EU

Den kraftfulde og handy højtryksrenser til grundlæggende behov

Denne elegante Nilfisk højtryksrenser håndterer enkelt dine daglige rengøringsopgaver.

Blå Nilfisk Core 130 højtryksrenser

CORE 130-6 POWERCONTROL - CAR WASH EU

Kraftfuld og praktisk højtryksrenser til lettere rengøringsopgaver omkring dit hjem

Denne elegante Nilfisk højtryksvasker med PowerControl for justerbart tryk håndterer dine rengøringsopgaver enkelt.

Blå Nilfisk Core højtryksrenser

CORE 140-6 POWERCONTROL - CAR WASH EU

Kraftfuld og enkel at bruge – højtryksrenseren til allround brug

Kraftig Nilfisk højtryksrenser med PowerControl til justering af vandtrykket, klarer dine rengøringsopgaver enkelt og hurtigt.

Prisvindende identitet 

Identiteten til Nilfisk Core-serien er født i Danmark, og den skandinaviske arv skinner tydeligt igennem i det enkle design med fokus på bløde geometriske former og en intuitiv brugerflade. Designet er også blevet tildelt en German Design Award i kategorien: Excellent Product Design – Gardening and Outdoor Living. Hertil sagde Juryen følgende: ”Simpel, reduceret og med et minimalt omrids fremstår Nilfisk Core-højtryksrenseren velproportioneret og skarp med sort ramme og blå elementer. Rene linjer og minimalistiske vinkler smelter sammen med simple kontrolfunktioner for at fuldende dette moderne nordiske mesterværk.”