Du kan trække på vores ekspertise

 

I Bygma ønsker vi at præge den bæredygtige udvikling og at hjælpe dig med at træffe bæredygtige materialevalg, når du energirenoverer. Det er der ikke blot sund fornuft i, men også god økonomi i. Både i forhold til lavere driftsudgifter og øget værdi af din bolig.

I Bygma har vi god erfaring med levering af bæredygtige materialer. Derfor har vi og vores dygtige leverandører den fornødne ekspertise, du kan trække på når du ønsker at energirenovere.

Vi kan hjælpe dig med:

  • At få overblik og hjælp til processen
  • Målrettet vejledning om kvalitetsprodukter der bidrager positivt til netop dit projekt
  • Dokumentation til kvalitetssikring mv.

På denne side har vi samlet masser af inspiration til dit energirenoverings projekt og håber, at det kan hjælpe dig godt på vej.

Bygma medarbejderIsolering

Spar penge ved at efterisolere. Hvis du gerne vil have et godt indeklima med en god temperatur uden træk eller fugt, og hvor du samtidig kan spare betydeligt på varmeregningen, skal du sørge for, at isoleringen er i orden.

Det kan være isolering af et eller flere mindre afgrænsede områder fx tag, gulv eller vægge. Bare ét projekt med isolering vil spare dig penge, og din investering vil hurtigt være tjent hjem igen.

Responsive image

Responsive image

Vinduer og døre

Har du ældre vinduer og døre, så siver varmen måske ud og det trækker. Der er gode penge at spare på varmeregningen med nye vinduer og udvendige døre. Mulighederne inden for døre og vinduer er mange:

Responsive image

Varmepumper og ventilation

Varmepumper

Få et sundt indeklima og en behagelig temperatur i dit hus hele året med en varmepumpe.

Du kan måske få energitilskud til varmepumper, da det er en miljøvenlig opvarmning.

Ventilation

Ønsker du at forbedre dit indeklima?

Med DUKA ONE kan du både sænke radonniveauet og genanvende varmen. Samtidig opnår du en bedre luftkvalitet.Lofttrappe

En ny lofttrappe giver dig en velisoleret og energivenlig loftlem, som gør, at du ikke mister varme fra boligen.

Monteret med dampspærre og tættebånd får du en 100% tæt løsning.

Responsive imageVil du have mere inspiration?

Bæredygtigt byggeri

Det forpligter at være den største danskejede leverandør til byggeriet. Vi tager vores rolle i branchen alvorligt og støtter bæredygtige initiativer.

Bygma ønsker at inspirere håndværkere, bygherrer, arkitekter og entreprenører til i højere grad at bruge bæredygtige materialer i byggeriet. Vi støtter op om nye, bæredygtige initiativer og har en ambition om, at det skal være lettere for bygherrer, arkitekter og entreprenører at bygge med bæredygtige materialer.

Vil du vide mere om materialer til energirenovering?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.Responsive image

Bæredygtigt byggeri med CLT-elementer

CLT, som består af krydslamineret træ, anvendes til etagebyggeri mange steder i udlandet, og er så småt ved at vinde indpas i Danmark. Nogle kalder det ”træets svar på beton”, fordi det består af massive træelementer der er stærke i alle retninger.