Glaslister fra Primo

Primo glaslister til døre og vinduer er vedligeholdelsesvenlige samt en smart og funktionel løsning til renovering af vinduer af træ, eller hvis du skal udskifte til termoruder. De er fabrikeret af plast som er vejrbestandigt, da de ikke suger vand eller kan udtørre, som trælister gør. Dermed undgår du udviklingen af råd og fugt og giver dine vinduer en forlænget levealder.

Muligheder med glaslisterne

Listerne, som kan males med akryl- og emaljemaling, kan bruges til enkelt- og termoglas samt til oplukkelige og fastmonterede vinduer. Bundglaslisterne findes i 4 forskellige størrelser.

Træ kan umiddelbart virke som en mere ”naturlig” løsning end plast, men træ skal males og behandles ofte, og alligevel når træ ikke i nærheden af den levetid, som du oplever med plast.

Montering

Primos bundglaslister sømmes på med rustfri ringede søm. Fastgøres for hver 15 cm dog max 0,5 cm fra kant. Flækker ikke ved montering. Glaslisterne er fleksible, og du kan forme dem, som du vil. Samtidig er de lette at montere.Vil du vide mere om glaslister? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!