Laminat eller vinylgulv fra Pergo?

Der findes nu to forskellige gulvprodukter fra Pergo: laminat og vinyl. Uanset om du vælger laminat eller vinyl, får du et gulv med mange års fuld garanti, og et produkt som er hurtig og let at montere. Begge produkter har slidstærke overflader som er vedligeholdelsesfrie og er derfor også meget nemme at holde. Du kan få mange smukke, naturlige mønstre som både i overflade, format og design matcher i de fleste danske hjem.

Når du vælger et Pergo laminatgulv, får du et yderst bæredygtigt produkt som også i hele produktionsprocessen beskytter miljøet. Pergo er derfor det eneste laminatgulv, der både har svanemærket og den europæiske blomst. 80 % af laminatgulvet er nemlig baseret på PEFC kontrolleret træ og er primært affaldsprodukter fra træindistrien.

    

Pergo vinylgulv - en virkelig re-vinylution

Pergo's vinylgulv sætter nye standarder. Se og føl den naturlige struktur og det virkelighedstro mønster. Læg også mærke til alle de fine detaljer. Læg dertil det lette klik-system og den unikke overfladestyrke, så forstår du, hvorfor Pergo vinylgulv er det perfekte valg til hjemmets forskellige rum. Bemærk, at Pergo vinylgulv i flere tilfælde muliggør en ubegrænset montering på både længde og bredde, uden at du behøver bruge T-lister.

Pergo vinylgulv har Ftalatfrit Titan V overflade, som er 100% vandafvisende.

Alle Pergo vinylgulve egner sig til entré og køkken

Montering af vinylgulvVil du have et tilbud på Pergo? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!

Pergo Sensation – den nye generation af laminatgulv

Den nye kollektion Pergo Sensation er intet mindre end en revolution. AquaSafe teknologien gør Pergo‘s Sensation gulvet vandafvisende og perfekt til brug i køkken og andre våde områder. Unikke overfladestrukturer med dybe furer gør gulvet utrolig naturtro og anderledes end andre laminatgulve. Det autentiske design forstærkes også af en ny, mat overflade, og overflademønstreret går helt ned i bunden af samlingerne. Pergo Sensation findes nu i to forskellige formater:

Wide long plank:
2050x240mm | Faset på 4 sider

Seaside Oak, planke

Modern plank:
1380x190 mm | Faset på langsiderne

New England Oak planke

Montering af laminatgulv

Vinyl

Laminat