Plastmo Tagrender

- materialer til enhver løsning

Plastmo A/S har i mere end 60 år leveret tagrender af højeste kvalitet til husejere i Norden. Igennem årene har virksomheden udvidet deres tagrendesortiment, som i dag består af 5 forskellige materialer. Tagrendesystemet er en vigtig del af husets udtryk og er i høj grad et spørgsmål om design og æstetik.

Plastmo Tagrenden er kendetegnet ved et skandinavisk, enkelt og flot design med næsten usynlige samlinger og et diskret tudstykke. På grund af denne unikke udformning leder tagrenden 15 % mere regnvand væk end lignende tagrender på markedet.

Zink
Stål
Hvid plasttagrende

Komplet sortiment af holdbare og miljøbevidste løsninger

Tagrenderne fra Plastmo fås i 5 materialer: Plast, stål plus, aluzink, zink og kobber. Alle materialer er fremstillet med hver deres unikke egenskaber og fordele. Du kan være sikker på at finde en tagrende, der matcher dine behov blandt de 5 materialer. Tagrenderne fås i op til 4 størrelser, så løsningen kan tilpasses dit projekt på bedste vis.

Nem og hurtig udskiftning for gør det selv-manden

Med Plastmo Tagrender er monteringen en smal sag. Tagrenderne kan monteres i størstedelen af gamle rendejern. Tagrenderne monteres nemt og hurtigt med et enkelt klik – uden opbrydning af taget. Hvis de gamle rendejern på huset er fra Plastmo, eller hvis de er fremstillet med forfjeder, kan du skjule de gamle rendejern med flotte rendejernskapsler, så du opnår et flot og ensartet resultat.Kræver dit projekt en specialløsning?

Det er ikke noget problem. Plastmo har et team af uddannede blikkenslagere, som er specialister i fremstilling af specialformstykker i alle materialer.

Lim, lod eller klik

Alle tagrender fra Plastmo, uanset materiale, kan monteres med lim. Det er en stærk, diskret og langtidsholdbar løsning, som har bevist sin styrke i mere en et halvt århundrede. En anden metode er montering med gummisamlinger. Både Aluzink og Stål Plus i str. 11 / Ø75 mm kan monteres med gummisamlinger, hvis du foretrækker denne metode. Zink og kobber kan desuden loddes på traditionel vis.

Hvad skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde frem til det materiale og den størrelse tagrende, der egner sig bedst til din tagtype og det område du bor i. Derfor har Plastmo udviklet en tagrende beregner, som guider dig frem til den rigtige løsning og en komplet materialeliste.

Beregn en komplet løsning nu og bliv sikker i dit valg:
Vidste du…

… at Plastmo også markedsfører et bredt sortiment af løsninger til udemiljø?