Customized - Mascot arbejdstøj passer præcist til dit fag

Når du mangler nyt arbejdstøj, der er slidstærkt og smart, og hvor innovative funktioner, stor bevægelsesfrihed og høj komfort er tænkt ind fra start, skal du kigge på produkterne i MASCOT® CUSTOMIZED.

Lettere og stærkere Mascot arbejdstøj - Tilpas til dit fag

MASCOT® CUSTOMIZED er endnu lettere, endnu stærkere og med endnu mere stretch. Det store udvalg af produkter og tilbehør gør, at du kan finde lige præcis de arbejdsbukser, som du føler dig mest tilpas og komfortabel i.

Stort udvalg der kan tilpasses din virksomhed

Et tilsvarende stort udvalg af farver og farvekombinationer gør desuden, at du kan tilpasse arbejdstøjet til dit fag, dine personlige arbejdsgange og din virksomheds udtryk.

Mascot Customized arbejdstøj hos Bygma

Bygma Tøjshop til professionelle og erhverv

Arbejdstøj til privatkunder og Bygmaster

Slidstyrke der bliver sat på prøve

Høj kvalitet og lang holdbarhed er centralt i arbejdsbeklædning i MASCOT® CUSTOMIZED serien. Hos Bygma ved vi, at arbejdstøjet bliver udsat for mange opslidende opgaver hver eneste dag.

Slidstyrke og funktion testes af kollegaer i din branche

Hos Mascot testes alt arbejdstøj mange gange, inden det bliver sat i produktion. Tøjet bliver endda testet af kollegaer i dit fag.

På den måde sikrer Mascot, at dit tøj og tøjets funktioner holder til de hårde opgaver det udsættes for. Samtidig er du også sikker på, at de vigtigste funktioner i tøjet er placeret, så arbejdet bliver nemmere for dig.

Ekstra stærke knæ og stort udvalg

Især materiale på knæene er særligt stærkt på dine Mascot arbejdsbukser. På den måde sikrer Mascot, at dit personlige arbejdstøj holder så længe som muligt.

På udvalgte modeller i MASCOT® CUSTOMIZED (dem i stofkvalitet 605) har vi gjort knælommerne på arbejdsbukserne ekstraordinært slidstærke, så du får glæde af dem lige så længe, som du får glæde af bukserne.

Bliv guidet i farver og udvalg

I din lokale Bygma står vores faguddannede eksperter i arbejdstøj klar til at hjælpe dig, så du får den helt perfekte pasform, de rette farver og den rette pris. Du kan også downloade størrelsesguiden:

Placér dine hængelommer,
så de passer til dig

Hængelommer er ideelle til arbejde, hvor du ikke har al dit værktøj lige ved hånden. MASCOT® CUSTOMIZED tilbyder skræddersyede hængelommer til forskellige håndværkere.

Med Click Pocket System kan du nemt placere lommerne på dine arbejdsbukser eller arbejdsshorts, så du hurtigt kan tilpasse dig skiftende vejrforhold.

Skift lommerne ud, når de bliver slidte

Selvom hængelommerne ofte slides først, kan de købes separat i MASCOT® CUSTOMIZED, så du kan erstatte dem uden at skulle udskifte hele bukserne. På den måde opnår du på sigt en billigere drift, da du ikke behøver at købe nye arbejdsshorts eller bukser hver gang

Mascot Click Pocket System

Mascot Click Pocket System giver dig ikke kun mulighed for, at tilpasse bukserne til dine behov, men også en nem måde til. at flytte dem fra et sæt bukser til et andet.

Fleksibiliteten gør det markant lettere, at skifte fra korte til lange bukser og omvendt Skifter vejret flytter du bare dine lommer fra de lange arbejdsbukser til dine shorts eller 3/4-lange arbejdsbukser.

Mascot Click Systemet betyder også, at du ikke behøver at tømme dine lommerne for værktøj når du skal vaske arbejdsbukserne. I stedet kan du bare tage lommerne af, eller flytte dem til et andet par arbejdsbukser

Bygma Tøjshop gør det enkelt og hurtigt

Med Mascot arbejdstøj kan du opnå en ensartet profil hos Bygma. Hos os kan du kombinere dine nye arbejdsbukser, arbejdsshorts og sikkerhedssko med matchende overdele.

I Bygma Tøjshop gør vi dit arbejdstøj klar til online bestilling, så du og din virksomhed ikke behøver at vælge fra den komplette palette af arbejdsjakker og arbejdsbukser hver gang du bestiller.

Online finder du det fulde udvalg af matchende sikkerhedssko, der giver dig god komfort gennem hele arbejdsdagen. Designet i de unikke farver fra resten af MASCOT® CUSTOMIZED serien går igen i sikkerhedsfodtøjet og fuldender dit outfit.