IsoFire fra ISOKERN

Vil du have indbygget ildsted – eller en pejs midt i rummet?

Danskernes foretrukne hyggespreder i hjemmet, kan være svær at placere i forbindelse med en renovering eller ved nybyggeri. Heldigvis har det aldrig være nemmere at placere din pejs eller ildsted. Med en pejseindsats og ISOFIRE, har du aldrig været friere stillet i forhold til placeringen.

 

Hvis du ikke lige har en åben pejs, kan det være en udfordring at finde et sted at placere en pejseindsats i en moderne bolig. Den må ikke placeres i nærheden af brandbare materialer og skal tilgodese kravene til lufttilførsel og røgudtag.

Lige hvor det passer dig

Nu kan du placere din pejseindsats, lige hvor du vil. Med IsoFire fra Schiedel ISOKERN, får du en omramning, der kan tilpasses de fleste pejseindsatse. Hvis du vil spare gulvplads, eller blot vil skabe en diskret integreret løsning, kan du med IsoFire bygge dit nye ildsted ind i væggen; eventuelt med et brænderum under pejseindsatsen. Eller du kan placere ildstedet frit i rummet, som et udtryksfuldt visuelt element – i valgfri højde. IsoFire er lavet af pimpsten, som tåler meget høje temperaturer, og du kan derfor stille dine møbler ret tæt på.

Kom ned i din lokale Bygma, så finder vi den løsning der passer bedst til dig.

Perfekt forbrænding

IsoFire passer til de fleste skorstene på markedet. Men hvis du bor i et moderne byggeri der stiller store krav til tæthed, sikrer du lufttilførslen til pejs eller ildsted med en ISOKERN AIR skorsten, der giver en perfekt forbrænding. ISOKERN Air kan fint kombineres med IsoFire.

Nemt at montere

IsoFire består af en pakkeløsning med pimpstensblokke, lim og puds. Pimpsten er et let materiale og derfor nemt at arbejde i. Opbygningen foregår efter byggeklods-princippet, når pimpstensblokkene er blevet tilpasset den specifikke pejseindsats.  Håndværkeren eller ”gør-det-selv-personen” kan samle og montere IsoFire på 5-6 timer, inklusive skorstenen.