Gem varmekilden med BEWI Jackon gulvvarmeplade

Gulvvarme behøver ikke være en luksus, men i stedet være kilden til et behageligt indeklima. Et velafbalanceret indeklima kan gøre underværker for din daglige komfort, koncentration og energiniveau.

Tænk på de skiftende temperaturbehov i mødelokaler, kontorer, eller hvordan solens stråler den ene dag kan opvarme dit hjem gennem vinduerne og den næste dag forsvinde.

Nemmere etablering med 2-i-1 gulvvarmeplade

Etablering af gulvvarme behøver ikke være tidskrævende. Med BEWI's unikke 2-i-1 varmeplader, der kombinerer aluminium og EPS, får du let varmeledende og isolerede plader til hurtigregulerende gulvvarme.

BEWI Jackons gulvvarmeplader til vandbåren varme er en 2-i-1 løsning til øjeblikkelig og konstant behagelig varme under fødderne. Med BEWI's gulvvarmeplader får du ikke kun optimalt indeklima og hurtig varmeregulering i hjem eller kontorlokaler, du får også lettere etablering.

Jackon gulvvarmeplader hos BEWI

Gulvvarme til professionelle og erhverv

Gulvvarmeplader til privatkunder og Bygmaster

Installation af BEWI Jackon gulvevvarmeplader

Montering af Jackon gulvvarmeplader

Jackon gulvvarmepladerne lægges på en bærende gulvkonstruktion af for eksempel beton eller spånplader. Gulvvarmepladerne lægges flydende. Før udlægning af gulvvarmepladerne sikres at undergulvet er plant og rent uden støv og skidt. Kravet til planhed for gulvvarmepladerne følger kravet til afsluttende gulvbelægning.

2-i-1 Betyder nem installation af gulvvarmeplade

BEWI’s 2-i-1 gulvvarmeplade er designet med plads til varmeslanger i både Ø16 og Ø20 mm. Varmefordelingsplader og varmeslanger ligges i pladens spor og skal ikke yderligere fastgøres. Dette sikrer enkel og hurtig montering.

Gulvvarmepladen er produceret i EPS og findes i tykkelse 30, 50 og 70 mm. Pladen egner sig godt til svømmende gulve og med en trykstyrke på 250 kN/m2, kan gulvvarmepladen anvendes under stort set alle typer overgulv.

Letvægtskonstruktion i EPS med fordelingsplader i aluminium

Selve varmefordelingspladen er udarbejdet i aluminium, der sikrer hurtigere fordeling en løsninger i stål, og en mere attraktiv pris end varmefordelingsplader i kobber.

Kombinationen af EPS og aluminiummet sikrer samtidig at pladen lettere i vægt og nem at tilpasse i forhold til XPS og stål. Du kan læse meget i brochuren.

Du kan også flere film og brochurer på BEWI Jackon produkter direkte på BEWIs hjemmeside her.

Spar energi med EPS og gulvvarmeplader

EPS har i mange år været det fortrukne isoleringsmateriale i terrændæk. Ved at indbygge en EPS-gulvvarmeplade i gulvkonstruktionen, får man lidt ekstra isolering for pengene.

Kombineret med det varmeledende materiale medvirker pladens isolerende egenskaber til, at varmen stiger op i overgulvet og bidrager til en komfortabel varme, og dermed ikke ledes ned og går til spilde i jorden.

Gulvvarmeplader fungerer som radiatorer i gulvet, hvor varmen op- og nedreguleres hurtigt og ikke bruger energi på at opvarme hele betondækket.

Er du Proffkunde, finder du gulvvarme her

Som håndværker og Proff kunde kan aflægge din bestilling via Bygmas Proffshop.

Som Proffkunde hos Bygma får du gavn af dokumentation til dine byggeprojekter, overblik i regninger og målrettet hjælp til dit specifikke byggeprojekt fra vores faguddannede personale.

Private og Bygmaster kan vælge fra et stort udvalg

Søger du andre gulvvarme løsninger end BEWI Jackon, kan du bl.a. finde Novopan og Uponor i udvalget af gulvvarmeplader på Bygma.dk. Her fører vi et stort udvalg af gulvvarmeplader, ligesom du finder slanger i vores udvalg af VVS artikler.

I din lokale Bygma, står vores faguddannede personale klar, til at vejlede dig i gulvvarme og BEWIs produkter.