Udvalg af Moland gulve hos Bygma

Moland gulve

Vælger du Moland gulve, får du kompromisløs kvalitet fra den danskejede virksomhed. Uanset om du foretrækker Superg EG parketgulve eller et slidstærkt bastion vinylgulv, får du kvalitet, som du sætter pris på i mange år.

I Molands udvalg af kvalitetsgulve finder du altid noget, der passer dit behov, hvad enten det er til børneværelset, hvor det skal kunne klare lidt af hvert, eller det er et smukt gulv til stuen. Skal det være fx ask, eg eller fyr? Hvid matlak, matlak eller olieret? Der er mange muligheder med Molands brede udvalg af gulve.

Bæredygtigt gulv

Gulve som er mærket FSC® og PEFC er din garanti for, at træet i gulvene kan spores tilbage til bæredygtig skovdrift. Når du vælger gulve fra Moland med én af disse cerificeringer, betyder det, at gulvene er bæredygtigt produceret.

Husk akustikunderlaget

Under trægulve er det vigtigt med et holdbart og slidstærkt akustikunderlag. Vælg et akustikunderlag der har høj densitet, så det sikrer en effektiv trin- og trommelydsdæmpning. Hvis gulvet lægges direkte på beton, bruges et akustikunderlag med dampspærre.

Moland Super Eg trægulv

Moland Super Eg - Trægulv i topklasse 

SUPER EG og SUPER ASK er banebrydende nyheder fra Moland. Begge serier er trægulve uden fortrydelse.

Super Eg trægulve er utrolig flotte og opbygningen sikrer samtidig, at det ikke er så sårbart som trægulve ellers er kendt for at være. Samtidig er Moland Super Eg produceret med omtanke på FSC certificering, så de der ikke går på kompromis med en bæredygtig fremtid trygt kan købe trægulv.

Vejledninger til Moland Super Eg

Et trægulv er elegant og sætter en høj standard. Det gælder også korrekt lægning og pleje i hverdagen Derfor opfordrer vi også vores kunder til at læse både lægningsanvisninger og plejevejledningen grundigt før de vælger et trægulv over laminat eller vinylgulve.

Læs vejledning til korrekt lægning af Super Eg planker

Læs vejledning til pleje af Moland Super Eg

Moland Molaloc parket

Moland Molaloc  - Parketgulv i topklasse 

Der findes ikke noget smukkere end et klassisk parketgulv - spillet i træet, de naturlige åretegninger og farvenuancerne, der træder i karakter.

Molands parketgulve er opbygget som en 3-lages lamelparket, hvilket gør gulvet ekstra holdbart og formstabilt, mindre udsat for sprækker og revner og gør det nemt at lægge. Udover eg findes Molalloc også i ask, ahorn, merbau, valnød og bøg.

Vejledning til Moland Molaloc parket

Såvel korrekt lægning som løbende pleje er afgørende for at bevare udseendet af et trægulv. Derfor anbefaler vi at du først og fremmest vælger Molaloc, når du er klar til at investere i korrekt gulvlægning og løbende pleje.

Læs vejledning til korrekt lægning af Molaloc parket

Læs vejledning til pleje af Moland Molaloc parket

Moland Bastion vinylgulv

Moland Bastion  - Slidstærk og elegant vinylgulv

Molands bastion vinylgulv er slidstærkt, robust og beskyttende over for det vigtigste i vores hverdag – lege med børnene, vilde fester og firbenede venner.

Din hverdag er et væld af situationer, hvor der ikke altid taget hensyn til gulvets slidstyrke. Bastion er et som med sit flotte ydre desuden pryder dit hjem, men hvor du trygt kan stole på, at det kan tåle til børn, dyr og voksne, når det går hektisk for sig.

Vejledning til Moland Bastion vinylgulv

Selvom vinyulgulve er mere slidstærke, er korrekt montering og pleje stadig nødvendig. Hvor parket og trægulve stiller større krav, kan en våd karklud være tilstrækkelig i hverdagen - men sørg for at følge anvisninger når du lægger vinylgulv.

Læs vejledning til korrekt lægning af Bastion vinylgulv

Læs vejledning til pleje af Moland Bastion vinylgulv

Udvalgte Moland vinylgulve

Udvalgte Moland parketguve