HARO Room Visualizer

Læg dit drømmegulv virtuelt i dit hjem med kun et enkelt klik.

Uanset om det handler om parket, laminat, kork- eller designgulv, så finder du på grund af de mange design i vores omfattende sortiment garanteret en gulvbelægning, der passer til dit hjem. HARO Room Visualizer hjælper dig til at finde dit drømme gulv. Gør dig det behageligt i sofaen med en kop te, og brug din smartphone, tablet eller bærbare. Med HARO Room Visualizer kan du virtuelt lægge mange forskellige gulvbelægninger på få sekunder i dit hjem.

Hvordan fungerer HARO Room Visualizer?

Den virtuelle lægning af dit ønske-gulv er enkel og ligetil på grund af HARO Room Visualizer. Tag et foto med din smartphone eller tablet og upload det. Et øjeblik senere kan du allerede se, hvordan dit ønske-gulv kommer til at se ud i dit hjem.

På den måde kan du på få sekunder vurdere om farven og formatet på den gulvbelægning, du har valgt, virkelig passer ind i dit hjem. Test så mange gulvbelægninger, du har lyst til.

Vær kreativ

HARO Room Visualizeren giver dig talrige muligheder for at finde den perfekte gulvbelægning til dit hjem. Her kan du ikke kun prøve, hvilken farve eller hvilket format, der passer bedst til din personlige stil, du kan derudover også finde den optimale læggeretning. Visualizeren tager hensyn til hver eneste detalje i det rum, du har fotograferet, som f.eks. dine møbler, lysindfaldet og de dermed forbundne skygger. Du ved altså straks, hvordan du skal lægge dit ønskegulv for at opnå det bedste resultat.

Fotoet af det rum, du har indrettet, kan du naturligvis sende direkte pr. e-mail eller udskrive det. På den måde er det let at få dine venners og familiens mening.