Inspiration til nyt Pergo gulv

At afgøre hvilket gulv der passer bedst til din indretning og personlighed er ikke nogen eksakt videnskab. I den ideelle verden ville man prøve flere forskellige gulve i sit eget hjem, inden man træffer en beslutning.

Til alt held findes der et værktøj, som gør dette muligt. Med 'FloorLab' kan du virtuelt forsøge med alle gulvtyper og dermed sikre dig, at din endelige beslutning er den rigtige.

Se dit nye gulv med Pergo FloorLab

Pergo FloorLab giver dig en masse inspiration til nye gulve, valg mellem laminatgulve og vinylgulve samt hvilken stil der passer ind i din nuværende bolig - uanset om det er køkken, stue eller kontoret.

Husk også, at Bygma nemmere kan give dig råd, tips og vejledning til dine nye gulve, efter du brugt Pergo FloorLab. Du kan finde åbningstider og telefonnummer til din lokale Bygma her.

Inspiration til gulv i stue

Lidt mørkere vægge og en endevæg i en lys farve sammen med lyst gulv og lyst loft får rummet til at se smallere, dybere og højere ud.

Inspiration til gulv i køkken

Hvis du i stedet har en mørk endevæg kombineret med lyst gulv og lyst loft, så virker det, som om den mørke væg kommer nærmere, og rummet føles mindre.

Tips til lyse og mørke gulve

Mørke vægge og loft i samme farve kombineret med et lyst gulv gør, at rummet føles mindre og mere intimt og skaber samtidig en konturløs og blød effekt.

Inspiration og råd til mørke gulve

Et mørkt gulv kombineret med lyse vægge og lyst loft giver kontrastvirkning. Øjet har lettere ved at fokusere på kontraster, og det får rummet til at blive mere interessant. Det gør også, at rummet føles bredere.

Gulve påvirker lys og dybde i rum

Mørkt gulv og mørkt loft med lyse vægge imellem dem gør, at rummet føles bredere og længere. Øjet søger automatisk fra lyse mod mørkere områder, og så giver rummet en følelse af dybde og mere plads.

Inspiration til gulv i badeværelse

Hvis du lader både gulv og vægge være mørke, mens loftet er lyst, får du en interessant skyggeeffekt, idet alt lys forekommer at komme oppefra. Der føles automatisk højere til loftet.

Pergo laminatgulv og vinylgulv

For 35 år siden opfandt PERGO laminatgulvet. Et gulv, der kombinerer smukt design og langvarig holdbarhed som ingen andre. Pergo laminatgulve er lavet til at kunne holde til mange års brug og stadig se smukke ud. Med andre ord er det det perfekte valg for et hjem, uden bekymringer og med plads til afslapning.

 

Se udvalget af laminatgulve hos Bygma

Se udvalget af vinylgulve hos Bygma

Pergo Sensation og Lillehammer