DANOloft® akustikloft

Sikrer den gode akustik og giver plads til hele familien

Færdigmalede akustiske gipsplader fra Knauf til direkte skruemontering går hverken på kompromis med akustik eller design

Det unikke og anerkendte akustikloft, DANOloft® fra Knauf, lanceres i en ny dimension og størrelse: DANOloft® 600x1200 mm. Flere størrelser af samme akustikloft giver flere designmuligheder ud at slække på hverken den simple montering, kvaliteten af de akustiske gipsplader eller den akustiske ydeevne.

Det handler om den gode akustik – uden at gå på kompromis med design

Privat husejer med DANOloft® fra Knauf: ”Jeg vil anbefale andre at få DANOloft®, da det er et flot loft, der er tidløst, og som passer ind i de fleste hjem. Derudover får du en god lyd, hvor man kan være som familie.”

Simpel montage af DANOloft®

DANOloft® akustikloft fra Knauf er akustiske gipsplader med kvadratiske perforeringer (huller) på 3,5x3,5 mm, som går helt ud til kanten af pladen samt med en synlig fals på alle fire sider. Du kan montere DANOloft® med det samme på enten træforskalling eller i stålsystem, da akustikpladerne ikke kræver nogen akklimatisering som andre akustikplader. Samtidig har DANOloft® en lang servicetid (ca. 60 år), hvor akustikpladerne hverken bliver misfarvet grundet sollys. Dertil kan akustikloftet males igen og igen uden at påvirke den akustiske ydeevne.

Takket være den direkte skruemontage i perforeringshullerne kan du levere et akustikloft med en ensartet overflade, idet både samlinger og de hvidmalede DANOloft®-skruer falder næsten i et med den enkelte DANOloft® akustikplade og hermed hele akustikloftet. På den måde sikres et tidløst, lyst og simpelt design, der passer ind de fleste bygninger. Grundet den lave installationshøjde – svarende til højde på den lille Tordenskjold tændstikæske – er DANOloft® ideel til både nybyg og renoveringsprojekter, hvor der er et ekstra fokus på rummets højde.

Danoloft_side_banner_01.jpgSamme gode akustik folder sig ud i ny dimension med DANOloft® 600x1200 mm

DANOloft® akustikloft fra Knauf findes nu i to størrelser med lanceringen af den nye størrelse DANOloft® 600x1200 mm.

Med DANOloft® 600x1200 mm fås der et robust akustikloft i lyst og neutralt design, der passer ind i de fleste bygninger og hjem. Takket være DANOloft®s design med perforeringshuller helt til kant, folder den gode akustik ud og gør lyden behagelig for alle.

Privat husejer med DANOloft® fra Knauf: "Jeg oplever mange fordele ved at have et DANOloft®. Det er behageligt at være herinde, selvom den lille sidder og larmer med sine legoklodser, og den store ser TV. Så føler jeg stadig, at jeg kan være her, fordi lyden er god"