Vælg den rigtige cement til opgaven

I Bygma finder du lige den cement, du har brug for. Er der behov for fx en cement der skal bruges i varme eller kolde perioder, en god allround cement eller en cement med ekstra høj styrke?

Basis Aalborg cement

Basis cement er en god allround cement i en lys grå farve. Cementen har en god vedhæftning til underlag og er let at arbejde med ved opmuring og pudsning. Den er til beton og har en god styrkeklasse.

Styrkeklasse: 52,5 N

Rapid Aalborg cement

Rapid cement er en grå allround cement med lav risiko for svindrevner. Cementen er særdeles god i kolde perioder og særlig velegnet til blandt andet landbrugsbyggeri. Cementen har samme farve som Mester Aalborg cement og kan derfor anvendes som supplement til denne.

Styrkeklasse: 52,5 N

Aalborg white cement

White cement er en hvid højstyrke cement, der tåler alle miljøklasser. Cementen har en meget høj slutstyrke, og egner sig særdeles godt til blandt andet farvet beton og terrazzo beton.

Styrkeklasse: 52 RKom ind i Bygma og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige cement.Klik på planchen ovenfor, hvis du ønsker at gemme informationerne om cement i en PDF eller udskrive det.

Hvor kan cementen med fordel anvendes?

Blandingsforhold til beton

Se videoguides til:


OBS: Du kan kun se produkter og priser nedenfor, hvis du er logget ind i Proffshoppen. Opdater denne side, når du er logget ind i Proffshoppen for at se produkterne.