VELUX vinduer

Fladtagsvinduer, ovenlysvinduer eller lystunneller?

Hvad enten du er på udkig efter et fladtagsvindue, ovenlyskuppel, lystunnel, ovenlysvindue (tophængt eller vippevindue) eller tilbehør til VELUX vinduer, finder du det i det store sortiment. Der er mange muligheder, hvis du skal renovere eller bygge nyt for at få mere lys ind i hjemmet og dermed endnu større glæde af din bolig med VELUX' løsninger.

Fladtagsvindue med plant eller buet glas?

Har du et fladt tag, hvor du kunne tænke dig at få lys igennem, er fladtagsvinduet den ideelle løsning. Du har mulighed for at vælge mellem to typer af vinduer: fladtagsvindue med plant glas eller fladtagsvindue med buet glas.

Plant glas

Et fladtagsvindue med plant glas kan monteres i taghældninger på mellem 5° og 15°. Det leveres med en 4 mm plan rude i hærdet glas, som giver din bolig et elegant og minimalistisk look.

Buet glas

Hvis du har en taghældning der er mindre end 5°, skal du vælge buet glas eller en kuppel. Et tagvindue med buet glas sikrer, at vandet kan løbe af. Der er buet glas fra kant til kant, og vinduerne er udviklet til solcelledrevet markise.Fladtagsvinduer

Ovenlysvinduer

Læs også om:


Vil du vide mere om Velux vinduer? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!