Outline vinduer

Find dit nye vindue med vinduesguiden

Vinduesguiden hjælper dig med vejledning, anbefalinger og gode råd til valg og udskiftning af vinduer på lige netop din bolig.

Tast din adresse ind i Outlines vinduesguide. Derved finder du frem til den konkrete bolig med billede og information om boligtype, størrelse og beliggenhed med afsæt i BBR-registeret. Alt sammen præsenteret i et simpelt overblik for at understøtte dit valg af vinduer.

Få vejledning hos din lokale Bygma

Besøg din nærmeste byg og hør om fordelene ved Daylight vinduer. Sammen med vores eksperter planlægger i udskiftning af vinduer til dit hjem og får dem leveret.

 

Valg af farver til Outline træ- og aluvinduer

Du finder et stort udvalg af Outline vinduer i mange forskellige designs og i høj kvalitet, så du får lige det vindue der passer til dit hus.

Du har også mulighed for at vælge blandt mange farver. Outline kører med 12 standardfarver og derudover 4 udvendige Sablé farver, som har en "sandblæst" overflade, der giver et granitagtigt og eksklusivt udseende.

Vil du gerne se farve og struktur? Bestil en gratis farveprøve fra Outline her.

Farver til træ og træ-alu vinduer

Daylight serien fås som 2-lags vindue med energimærke A

Få et moderne, stilrent udtryk og et øget lysindfald med et 2- eller 3-lags vindue fra Outlines Daylight serie. Både 2- og 3-lags vinduerne er med energimærket A. Isoleringsevnen er naturligvis højere med 3-lags Daylight vinduer, men vælger du en 2-lagsløsning, får du billigere vinduer, der stadig har energimærket A og som lever op til de forventede skærpede BR20 krav.

Isolering og energiklasser for Outline vinduer

Vinduer med smalle rammer og højt lysindfald

Daylight serien, som er i Træ/Alu, er produceret med ultra smalle vinduesrammer, hvor rammekonstruktionen er bare 65 mm bred. Det giver op til 8 % mere lysindfald. Daylight vinduerne passer til såvel nybyggeri som til renoveringsprojekter.

Hurtig levering af vinduer

Med produktion i Danmark og dermed korte transportafstande kan Outline tilbyde hurtige levering af vinduer. Kontakt din lokale Bygma og hør om aktuelle muligheder for hurtig levering, som kan være nyttigt i akutte tilfælde som fx ved indbrud eller stormskade mm. Kontakt din lokale Bygma for mere information. 

Sikringspakke

Alle Outlines vinduer leveres med en standard sikringspakke, uden at det koster ekstra. Denne sikringspakke sikrer vinduerne særdeles godt mod indbrud.

Vil du vide mere om Outline vinduer? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!