Polysan vandleder

Led vandet væk på en simpel og let måde med Polysan vandleder

Polysan vandledere er fremstillet ud fra idéen om, at det skal være nemmere at rengøre afløbsrender. Polysans vandleder rengøres nemt og simpelt med en kost og er et driftsvenligt alternativ til en rende med rist, hvor risten skal fjernes for at rengøre renden.

Med Polysans vandleder ledes vandet via produktets spor til et afløb.

Vandlederen fremstilles med grove eller fine spor afhængig af anvendelsesområde. Produktets bredde produceres i enten 140 mm, til offentlige eller private arealer, eller 300 mm, som er ideel til industribrug. Vandlederens længde er 500 mm.

Denne længde sikrer kørsel midt på vandlederen, når lederen anvendes i garager eller på P-arealer. Vandlederen er produceret med et ind- og udhak i enderne, der gør det nemt at placere flere produkter i forlængelse af hinanden. Vandlederen er fremstillet af polymerbeton, som er særlig holdbar og robust sammenlignet med traditionel beton.

Vandlederen har en glat og tæt overflade, hvilket giver et flot æstetisk udtryk. Ligeledes kan vandlederens leveres i fire farver: grå, gråhvid, sort og sandfarvet, som giver mulighed for at matche med omkringliggende belægning. Vandlederen kan f.eks. placeres under tagudløb, indbygges i offentlige eller private belægninger eller anvendes ved andre områder, hvor det er vigtigt at lede vandet væk.

Vandlederen er optimal til mindre mængder vand, hvorfor det kan være nødvendigt at kombinere afløbsrender og vandledere, især ved større regnmængder, der i stigende grad ses i dag.

Polysan vandleder i vejen

Polysan vandleder fører vand væk fra stald

Hvilket materiale er Polysan vandleder lavet i?

Vandlederen er fremstillet af polymerbeton, som er særlig holdbar og robust sammenlignet med traditionel beton. Vandlederen har en glat og tæt overflade, hvilket giver et flot æstetisk udtryk.

Hvilke farver kan en vandleder leveres i?

Vandlederens leveres i fire farver: grå, gråhvid, sort og sandfarvet, som giver mulighed for at matche med omkringliggende belægning.

Anvendelsesområder

Vandlederen kan f.eks. placeres under tagudløb, indbygges i offentlige eller private belægninger eller anvendes ved andre områder, hvor det er vigtigt at lede vandet væk. Vandlederen er optimal til mindre mængder vand, hvorfor det kan være nødvendigt at kombinere afløbsrender og vandledere, især ved større regnmængder, der i stigende grad ses i dag.

Indenfor landbruget kan Polysan vandledere blandt andet anvendes ved ensilage pladser og kalvebokse; steder uden store mængder vand, hvor der til gengæld forekommer meget halm, græs eller anden form for foder til dyr, som sætter krav til en let rengøring.

Rengøringen af vandlederen gøres hurtigt ved blot at feje den, hvorimod rengøringen af en rende med rist kræver afmontering, rens og remontering.
Polysan vandleder produceres til anvendelse på steder, hvor ikke kun nem rengøring er en prioritet, men også hvor der skal kunne anvendes tunge køretøjer med gummihjul.

Vandlederen er omstøbt med beton og de tilhørende afløbsskålene vil bestilles til de enkelte opgaver, eftersom disse kan produceres med både én eller to veje, som et T eller et kryds.