Byg langsigtet med BEWI Thermomur®

Thermomur® er isolerende byggeklodser i Flamingo®. Klodsernes solide betonkerne giver bygningen styrke og stabilitet. Samtidig lever Thermomur® op til nutidens energikrav.

I Danmark bruges der mange ressourcer på at optimere bygninger, så de lever op til tidens trends og energikrav. Der er behov for designfrihed, når der bygges nyt. Vi skal bygge langsigtet med mulighed for at revurdere bygningers udtryk og indretning.

Thermomur® fås i flere serier og kan derfor anvendes til at bygge alt fra skure, swimmingpools og garager til enfamiliehuse, rækkehuse, kontorbygninger, etageboligbyggerier og industri. Foruden de mange Thermomur®-serier leveres byggeklodserne også i mange varianter, som letter opbygningen og tilpasningen.

Jackon flamingo isolering byggeklodser

Med Thermomur® er der ingen tunge løft

Thermomur® har ikke kun fordele, når det gælder energioptimering. Byggeklodserne er også bekvemme at arbejde med for den, der skal bygge. I BEWI’s Thermomur®-sortiment vejer den tungeste Thermomur-klods 4 kg, hvilket gør den ergonomisk velegnet i en branche med mange tunge løft.

Læs om byggeprojekter med Thermomur

Læs hvordan bygningsingeniør Rasmus Vibe har renoveret familiens 50’er villa. Villaen er blevet udvidet med henholdsvis 30 m2 kælder, stue og 1. sal, som blev bygget med Thermomur® 350 Super.

På Strandvejen i Klampenborg er byggesnedker og virksomhedsejer, Andreas Rostgaard Düring i gang med at opføre familiens arkitekttegnede Thermomur®-villa på godt 400 m2. Læs om byggeriet her.

Thermomur til professionelle og erhverv

Isolering til privatkunder og Bygmaster

Villa byggeri med jackon Thermomur isolering

Thermomur®-tilbygning i Egå

På Skæring Hedevej renoverer bygningsingeniør Rasmus Vibe selv familiens 50’er villa. Villaen bliver udvidet med henholdsvis 30 m2 kælder, stue og 1. sal, som bygges med Thermomur® 350 Super.

I tilbygningen, der udgør kælder, stue og førstesal, er der i alt anvendt 108 m2 Thermomur®. Projektet er designet efter BEWI’s modulmål, hvilket betyder, at tilpasning af blokkene er minimal. De få justeringer, som Rasmus foretager, klares med simpelt skæreværktøj.

Fundament og vægge i kælderplan

I kælderplan har Rasmus lavet in-situ randfundament, hvor dæk og vægge er støbt ud i ét. Thermomur®-byggeklodserne er gravet ned og tilpasset niveauet i terrændækket, hvilket giver et solidt fundament og stærke ydervægge at bygge videre fra.

De Thermomur®-byggeklodser, der er under terræn, hvor der er jordtryk, har Rasmus beklædt med Drainpro grundmursplade, som en del af det færdige vægdræn.

Tilbygningen får en hvidpudset facade ligesom den eksisterende villa. Desuden bliver den udstyret med store panoramavinduer mod havet.

Foruden Thermomur® 350 Super har Rasmus anvendt 400 mm Jackon Super EPS® isolering som terrændæksisolering i kældergulvet.

Rasmus købte villaen i 2013. Dengang var huset 128 m2. Han forventer, at huset vil blive omkring 190 m2, når byggeprojektet står helt færdigt.

Fordele for den der skal BYGGE HUSET

 • Komplet byggesystem til fundament, sokkel og vægge
 • Let i vægt (et element vejer under 3 kg)
 • Hurtig og enkel at montere og tilpasse
 • Teknisk godkendelse fra Sintef Byggforsk
 • Tilfredsstiller gældende energikrav
 • BEWI Jackon giver dig teknisk og praktisk vejledning gennem hele projektet

Let bestilling, dokumentation og overblik for Proffkunder

Som Proffkunde hos  Bygma hjælper vi dig med projektdokumentation, fakturaoverblik og levering af BEWI Jackon Thermomur.

Thermormur isolering i Villa eksempel

Arkitekttegnet Thermomur®-villa

På Strandvejen i Klampenborg er byggesnedker og virksomhedsejer, Andreas Rostgaard Düring i gang med at opføre familiens arkitekttegnede villa på godt 400 m2. Huset er i tre plan og bygget med Thermomur® 350 Super.

Med en byggegrund på en af landets mest eksklusive adresser, var det afgørende for Andreas Rostgaard Düring at få så mange indvendige kvadratmeter som muligt for pengene. Derfor faldt valget på Thermomur® 350 Super til opbygningen af ydervæggene.

”Jeg valgte Thermomur® 350 Super for at få så tynde ydermure og så god isolering som muligt. Jeg ville ikke gå på kompromis med de indvendige kvadratmeter. Jo tyndere ydermur desto mere valuta får jeg for pengene rent kvadratmetermæssigt.” siger Andreas Rostgaard Düring.

Isolering velegnet til byggeri i vinterhalvåret

Det var ikke kun den maksimale udnyttelse af de indvendige kvadratmeter, der var udslagsgivende for, at valget faldt på Thermomur®. Også fleksibiliteten af systemet havde afgørende betydning.

”Med godt 20 års erfaring i branchen ved jeg, at der altid kommer justeringer undervejs. Derfor har det været et kæmpe plus, at jeg har kunnet tilpasse Thermomur®-byggeklodserne, når der opstod ændringer. Hvis man for eksempel vil have et vindue større, så er det bare at skære det til. Jeg vil helt sikkert anbefale produktet til folk, der skal bygge. Samtidig kan man bygge med det i regn og frost, da det ikke suger vand” siger Andreas Rostgaard Düring.

Fordele for den der skal BO I HUSET

 • Varm og tør konstruktion
 • Energiøkonomisk
 • Basis for et sundt og komfortabelt indeklima
 • Fuldt isoleret
 • Ingen kuldebroer
 • Tåler hårdt udendørsklima
 • Et trygt fundament til din bolig
 • Til den miljøbevidste og moderne bygherre

Isolering og byggeklodser til privatkunder

Også som privatkunde og Bygmaster hos Bygma har du adgang til et stort udvalg af byggematerialer til isolering.