Cedral Lap (tidligere Ivarplank)

Få en flot ny beklædning på huset, garagen, hegnet eller afskærmningen med Cedral Lap fibercement planker.

Cedral Lap er den aktuelle udgave af Ivarplank (Ivarsson planker). Plankerne egner sig både til beklædning af nye og renovering af eksistrende bygninger, samt hegn, carporte og udhuse.

Facadebeklædning med fibercement

Cedral fibercementplanker

  • er et holdbart materiale til facadebeklædning af høj kvalitet og fås i to varianter
    • Cedral Lap (tidligere IvarPlank) som kan monteres som traditional klinkbeklædning eller "1 på 2", hvorved der opnås et enkelt og klassisk udtryk
    • Cedral Click (tidligere IvarClick) er en ”fer-not” planke, der sikre en let montage med clips.
  • kan monteres både vandret og lodret.

Cedral Click er en ”fer-not” planke, der sikre en let montage med clips.

Minimal vedligeholdelse

Fibercement planker er et godt alternativ til træ og PVC, da plankerne er modstandsdygtige over for råd, svamp og insektangreb, og kræver minimal vedligeholdelse.

cedral_ivarplank_anvendelsesmuligheder.jpg

Mange muligheder og farver

Cedral fås i et væld af farver og i træstruktur eller med glat overflade. Dertil findes et komplet tilbehørsprogram.

Uanset om du skal bygge nyt eller renovere, så får du fibercement plankerne i RAL-farver, der er identiske med de RAL-farver, som er kendt fra maling og som anvendes af de største dør- og vinduesproducenter.

Dermed får du mulighed for at tilpasse farven på fx dit carport, udhus, skur eller hegnet til de samme farver du benytter på vinduer og døre.

Montage af Ivarplank / Cedral Lap

Montagevejledningen kan hentes som PDF her på siden. Den omfatter de basale principper, som skal følges i al montage af Cedral Lap.

Montagevejledningen findes både til Cedral Lap og Cedral Click, kan hentes som PDF. Den omfatter de basale principper, som skal følges i al montage af Cedral ivarplank. 

Indledende beregning letter indkøbet

Åbn cedral Beregneren, som gør det let at beregne areal og materialer til dit nye Cedral projekt! Du får nemt et overblik over alle nødvendige materialer og tilbehør til dit projekt.

Når du har foretaget en beregning, kan du downloade en PDF eller en Excel-fil med alt information og tage denne med ned i din lokale Bygma.

Du kan bruge din mobil, tablet eller computer!

Se facadebeklædninger med Cedral Lap

Cedral visualiseringsværktøj

Visualiseringsværktøjet er et enkelt og hurtigt værktøj til at designe og visualisere facadebeklædningen i forskellige farver og overflader.

Du kan udarbejde flere forskellige simuleringer og gemme dem på din PC, udskrive dem eller dele dem via e-mail.

Prøv Cedrals visualiseringsværktøj

Iverplank farver med Cedral Lap farvekort

Farvekort til Cedral

Cedral fås i et væld af farver, med i træstruktur eller glat overflade. Dertil findes et komplet tilbehørsprogram i samme farver som plankerne.

Uanset hvad du skal bygge, får du fibercement plankerne i RAL-farver, der er identiske de RAL-farver som er kendt fra maling og som anvendes hos de største dør- og vinduesproducenter.

Bestil en gratis Cedral vareprøve

Beregn materialeforbrug med Cedral beregneren

Hvor meget skal du bruge?

Det er ofte svært at vide præcis hvor mange byggematerialer, du skal bruge til et projekt. 

Cedral Beregneren gør det let at beregne areal og materialer til dit nye Cedral projekt! Du får nemt et overblik over alle nødvendige materialer og tilbehør til dit projekt.

Prøv Cedral Beregneren her