Letvægtstagsten mindsker risikoen for nedslidning

Den smarte B&C 25 er en letvægtstagsten, som er hele 40 % lettere end de beton-tagsten du ofte arbejder med, når du skal lægge et traditionelt tag.

Monier_b&c_25De nye tagsten fra Monier er et fantastisk alternativ til stål og fibercement. Det giver nogle helt nye muligheder, når dine kunder skal have renoveret deres nedslidte tag.

Du kan nu anbefale kunderne et rigtigt tagstenstag – som ser flot og professionelt ud og som samtidig skåner både din egen – og dine medarbejderes ryg.  B&C 25 vejer kun 25 kg pr. m² og er let at montere.

Mindre risiko for nedslidning

40 til 50 procent af de erhvervsrelateret sygdomme i byggeriet handler om slidte knæ, arme, ryg m.m. Det er høje tal, som vi bør tage alvorligt. Taglægning er manuelt arbejde, der medfører mange vrid i kroppen. At det ofte foregår på en skrå flade, gør det ikke bedre. 

Markant færre tunge løft

Håndværkere, som har set og løftet den nye letvægtstagsten, fremhæver de markant færre tunge løft, der giver et langt bedre arbejdsmiljø.

Kenneth Vestergaard fra Nr. Nissum Tømrer- og Snedkerforretning siger: ”Hold da helt op, hvor er den let. Tænk, hvad det kommer til at betyde, når bundterne med tagsten skal fordeles på tagfladen”.

Thomas Christensen, Thomas’ Byggeservice, er enig:  ”Det er en tagsten med stort potentiale. Det er slut med slaskede gorillaarme, når en arbejdsdag er slut. Et kæmpe plus for arbejdsmiljøet".

Og Henrik Hyldtoft,fra Tømrer Hyldtoft fortæller: ”Jeg tror også, at B&C 25 vil blive en stor succes i forbindelse med nybyggeri. Mange vil foretrække netop denne tagløsning pga. den lave vægt, der giver et betydeligt bedre arbejdsmiljø".

 

Se filmen om den lette B&C 25 tagsten

Spar din ryg for 60 tons tagsten

B&C 25 tagstenen er fremstillet med Aerlox-teknologi. Det betyder, at den indeholder forseglet luft i en blanding af højstyrkebeton. Resultatet er en tagsten, der er 40% lettere end en traditionel betontagsten.

Her er et eksempel på, hvad det betyder for dig og din ryg: På et typisk 180 m² parcelhus vejer et traditionelt betontagstenstag 7,5 tons. Lægger du 20 tage om året med B&C 25, sparer du din ryg for 60 tons. 

God nyhed til dine kunder

Letvægtstagstenen er en genial løsning til lette tagkonstruktioner som fx skifertage. Nu kan kunder, der har et hus med en let tagkonstruktion også få et smukt tag med tagsten. 


Parcelhus med nye lækre B&C 25 letvægtstagsten

Før

Efter

Før

 

Monier_for_billede

Efter

 

Monier_efter