Nibra - det professionelle valg af tagsten

Nibra keramik og tagsten logoEt tag udsættes for både sol, blæst, regn, fugt og frost. Det skal kort sagt kunne tåle al slags vejr. Med et Nibra tag holder du dit hus varmt og tørt.

Sammen med Nibra præsenterer vi derfor tagdækning med tegl og tagsten i professionel kvalitet. 

40 ÅRS GARANTI

Med Nibra tagsten er du sikret et kvalitetstag der holder, og du kan føle dig tryg ved dit valg. Opstår der uvendtede skader inden for de første 5 år vil dine omkostninger til lønarbejde, tilbehør og serviceydelser også blive dækket.

HØJ KVALITET

Den højtudviklede produktionsform af Nibra tagsten sikrer et produkt med en brudstyrke på 250% over kravene. En maksimal fugtoptagelse på 3%, giver ligeledes sikkerhed for et tag, der modstår fugt og frostsprængninger.

100% KERAMISK LER

Nibra Tagsten er produceret af 100 % keramisk ler, der sikrer holdbarhed og funktionalitet. De fås i forskellige størrelser og former, der alle er æstetisk flotte og nemme at montere.  Og Nibra Tagsten overholder naturligvis den europæiske standard for tegltagsten DS EN 1304.

Kun de bedste tagsten når toppen...

 

- Topfalsen er lavet, så der er en fleksibel lægteafstand på de fleste former, således at antallet af sten passer til tagfladen.

- Højtliggende false forhindrer vandindtrængning, også i stærk vind.

- Leret er 100% frostsikker

- Bagsiden er formet med støttepunkter, så stenen ligger helt stabilt på lægten.

Røde tagsten fra NIbra

 

Nibra Tagsten holder for livet

Inspiration til Nibra tegl og tagstenMed tagsten fra Nibra får du ikke alene sikkerhed for kvalitet, du får også et tag for livet. Der er nemlig hele 40 års garanti på de brudstærke tagsten.

Vi er så sikre på kvaliteten af Nibra tagsten at skulle der være uventede skader inden for de første 5 år, så får du udover nye tagsten dækket dine omkostninger til lønarbejde, udgifter til tilbehør og div. serviceydelser. 

Er du i tvivl om hvilke materialer og tagsten du skal bruge til dit tag?

Prøv den smarte tagstensberegner nedenfor, så får du en samlet oversigt over materialerne.

Kom ind i Bygma og hør mere

I din lokale Bygma står vores faguddannede personale klar til at vejlede dig indenfor materialevalg. Uanset om du har spørgsmål til lægter, tagsten eller valget af tagbelædning kan du være sikker på professionel hjælp.

HURTIG LEVERING

Lagervarer kan leveres inden for 2-3 hverdage.

PRIS

Nibra tagsten er blandt de bedste på markedet - ikke de dyreste. Kontakt din lokale Bygma og få et skarpt tilbud på dit nye tag.

Kontakt

Vil du have et tilbud på Nibra tagsten? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!