Forlæng sommeren på den gode måde

Indeklimaet kan blive sat lidt på en prøve, når sommeren er på det varmeste. Sænk temperaturen i fx udestuen og forlæng sommeren – vælg RIATHERM Heatstop.

Når du skal vælge termotag, er det ikke ligegyldigt hvilket tag du vælger til fx en udestue. Der kan nemlig være helt op til 13°C til forskel i indendørstemperaturen, alt afhængig af hvilket termotag du vælger.

Rias_termotagBehageligt indeklima

Med RIATHERM Heatstop termotag får dine kunder et mere behageligt indeklima. Den varmedæmpende effekt kommer fra de specielle komponenter der er produceret ind i termotagets hårdføre materiale (polycarbonat).

Den gode isoleringsevne sørger i vintermånederne også for at holde på varmen, selvom det er koldt udenfor.

De gode egenskaber ændrer ikke på lysgennemgangen – med Heatstop får man fortsat den gode og behagelige lysgennemgang, som gir’ naturligt dagslys, uden at blive blændet.

RIAS har derudover markedets kraftigste termoplade til vinterhaven – med den bedste isoleringsværdi (U-værdi) på 0,8. Pladen opfylder endda de krav der er til isolering ved nybyggerier i dag. .

15 års garanti

Heatstop effekten giver også en længere garanti på termotaget. Da pladen er mere resistent over for solens stråler end andet termotag, ydes der 15 års garanti mod brud og lysgennemgang.Rias logo

Så skal der være 40 °C eller 27 °C i udestuen hen over sommeren? Og skal udelivet forlænges, så kig efter RIATHERM Heatstop termotag.

 

Dokumenter

Kom ind i Bygma og hør mere.