Lindab tagrender

Gør arbejdsgangen med tagrender nemmere med Lindab tagrender. Du slipper for at bruge lim, loddeudstyr eller andre former for specialværktøj, når du monterer Lindabs ståltagrender. Se i videoen nedenfor, hvordan vinderen af Lindab Rainline tagrender, Thomas fra Næstved, får monteret tagrender i gamle rendejern.

Kliksystem til montering af tagrender

Lindabs målrettede indsats med at forenkle byggeriet, herunder design og produktudvikling, har bl.a. resulteret i et klik-system til montering af ståltagrender helt uden brug af specialværktøj. Det sparer både tid og frustration. Samtidig reduceres risikoen for fejl ved montering af tagrenderne, som kan monteres i al slags vejr.

Det er nemt at klikke tagrenderne på plads i de stærke rendejern eller konsoljern. Og Lindab tagrender kan bruges med alle løsninger, uanset hvilket udgangspunkt du har i dag.

Farver efter byggeriets arkitektur

Ståltagrenderne fås i farverne antik hvid, sort, dark silver, dark silver matt, antracitstålmetallic, mørkegrå, brun, teglrød og mørkerød.Bæredygtige ståltagrender

”I jagten på fremtidens nye bæredygtige løsninger, kan vi godt have tendens til at glemme de bæredygtige materialer, som vi allerede har. Stål kan genanvendes gang på gang uden at miste styrke og er derfor et meget attraktivt materiale for dem, der ønsker bæredygtige og holdbare produkter. Ståltagrender kræver ingen vedligeholdelse, når først de er sat op”, forklarer Lene Agger, udviklingsingeniør hos Lindab.

Lindabs produkter er naturligvis isocyanatfrie, ligesom der altid udvikles med fokus på endnu mere miljøvenlige produkter. Lindab tager aktivt del i udviklingen af nye former for rustbeskyttelse.

De bæredygtige ståltagrender har en miljøvenlig coated overflade. Lindab giver op til 20 års garanti på gennemtæring af tagrenderne, samtidig med at udseendet holder mindst lige så længe.Vil du have et tilbud på Lindab? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!