Bambus terrassebrædder: Holdbar og miljøcertificeret løsning til din terrasse

Er du på udkig efter et miljøcertifceret og naturligt materiale til din terrasse?

Bambus terrassebrædder fra Holse & Wibroe tilbyder et klimavenligt produkt af høj kvalitet, der både sætter bæredygtighed højt og en finish der garanterer et luksus design.

Nem montering uden skruer og FSC certificering

H&W bambus terrassebrædder er ikke kun FSC certificerede og tilbyder en elegant overflade: De er også nemme at montere og vedligeholde, og vil holde i mange år.

Investér i vores smukke og holdbare bambus terrassebrædder, der vil forbedre dit udendørsareal og give dig et kvalitetsprodukt for livet. Kontakt os i dag for at høre mere om vores bambus terrassebrædder.

Hvorfor vælge terrassebrædder i bambus?

Bambus er et miljøvenligt valg, da det er en del af et cirkulært produktionsystem og vokser hurtigt. Når bambus høstes, bevares rodsystemet, så ny bambus kan vokse fra det samme rodsystem på kun 4 - 6 år. I modsætning hertil dør rodsystemet hos træer, når træet høstes.

Fordelene ved af vælge terrassebrædder i bambus:

  • Bæredygtig ressource: En af ​​de hurtigst voksende planter på jorden. Det kan vokse op til en meter om dagen og nå modenhed på 3-5 år,
  • Styrke og holdbarhed: Bambus har en høj trækstyrke, hvilket gør det til et robust materiale, der er velegnet til mange produkter, også gulve og tagbeklædning.
  • Flot overflade: Bambusbrædder har en naturlig skønhed og et unikt udseende med karakteristisk tekstur og farve, der afhænger af bambusarten.
  • Enkel montering: Et unikt kliksystem gør at du slipper for skruer og beslag. Monteringen er enkelt og efterlader det flotteste mulige underlag.
  • Nem vedligeholdelse: Bambus behandles og forsegles for optimalt modstandsdygtighed over fugt og skadedyr. Mild sæbevand er ofte tilstrækkelig til at holde overfladerne rene.

Brune bambus terrassebrædder i cognac farve

Bambus Terrassebrædder - Cognac

Byg en bæredygtig og eksklusiv træterrasse med de FSC®-certificerede TerrassePlank Pro™ i en smuk Cognac-farve.

Terrassebrædder er ikke kun miljøvenlige, men også formstabile og slidstærke, hvilket sikrer dig en terrasse der med garanti holder i mange år.

Brædderne er fremstillet med en praktisk not på langsiderne, der gør monteringen let med de rustfrie beslag. Desuden er der lavet fer og not i endestøddet, der sikrer endnu lettere montering og robust samling.

TerrassePlank Pro til både private og erhverv

Bambus TerrassePlank Pro™ er velegnet til både private træterrasse og til erhverv. De har opnået holdbarhedsklasse 1 og opfylder også brandkravet Bfl-s1.

Brædderne er tilmed praktiske, med både en glat og en rillet overflade: Vælg præcis den side og stil, der passer bedst til din nye terrasse. Plankerne leveres olierede og vil naturligt blive lysere over tid, men du kan fastholde den originale nuance ved regelmæssig oliering.

Vælg vores FSC® Bambus TerrassePlank Pro™ for at skabe en bæredygtig, holdbar og smuk terrasse, der kan nydes i mange år fremover.

Flotte og slidstærke i alle omgivelser

Overdækket bambus terrasse

Bambus terrassebrædder i orangeri

Holse og Wibroe TerrassePlank Pro

Enkel og flot bambus terrasse

Bambus terrassebrædder - Espresso

Plankerne bliver en smule mørkere, hvis du vælger Espresso. Men det ændrer ikke på, at terrassebrædderne er miljøvenlige. De er lige så formstabile og slidstærke, men passer bedre i lyse omgivelse, hvor du ønsker underlaget står i kontrast.

Brædderne er designet med en praktisk not på langsiderne, hvilket gør monteringen let med rustfrie beslag. Endvidere er de udført med fer og not i endestøddet for let montering og ekstra holdbarhed.

Ligesom Cognac udgaven, opfylder Espresso også brandkravet Bfl-s1 og kan derfor anvendes af både privat og erhverv.

Espresso brædderne leveres også med en glat og en rillet overflade, og de er vendbare, så du kan vælge den stil, der passer bedst til din terrasse. De leveres olierede, men vil naturligt patinere til en smuk grå farve over tid. Du kan dog fastholde den oprindelige nuance ved regelmæssig vedligeholdelse.

Plankerne har følgende mål:  1850x137x20 mm.

Der går 4 brædder på 1 m².

Kom godt i gang med at skabe en bæredygtig, holdbar og stilfuld terrasse, der kan nydes i mange år fremover.

Mørkebrune bambus terrassebrædder i espresso

Find alt til terrassen

Søger du mere inspiration, end bare Bambus terrassebrædder, har vi et stort udvalg af træ, fliser og terrassetilbehør.

Terrasseolie og maling

Løbende pleje er nødvendigt, hvis du ønsker at bevare den autentiske glød i Bambus terrassebrædderne fra Holse og Wibroe.

I Bygmas udvalg af udvendig maling, finder du både træolie og træbeskyttelse til forskellige træsorter og deres pleje.

Find din lokale Bygma

Har du spørgsmål kan du få hjælp både hos din lokale Bygma eller på Bygma online. Her er vores dygtige kollegaer klar til at vejlede dig, når du skal bygge ny terrasse og vælge de rette brædder.