0

Murafrensning med MV Produkter

Slut med syreskader og misfarvninger

I Danmark har vi i mange år brugt saltsyre for at fjerne mørtelrester på nyt murværk. Det ser flot ud i begyndelsen, men efter kort tid kan murstenene få syreskader og misfarvninger.

Renseprodukter der er specialudviklet til danske mursten

MV Produkter er effektive produkter, der er specialudviklet til at rense murværk af enhver slags. Nogle af produkterne må endda bruges både ude og inde.

 

Flot resultat på den halve tid"Når man arbejder som murer, handler det om at bruge tiden effektivt,” siger Jacob, der har tyve års erfaring som murer. ”Tidligere brugte jeg saltsyre. I dag foretrækker han produkterne fra MV.” Jacob kommer med to gode argumenter: ”For det første er saltsyre et restprodukt, som historisk set er blevet brugt til at afrense murværk. Men flere og flere mursten må ikke afrenses på denne måde. For det andet, så gætter du dig frem, når du arbejder med saltsyre.

Med MV får du et produkt, der er færdigbladet til lige præcis den mureropgave, du står med. Og så kan du ovenikøbet gøre arbejdet på den halve tid,” siger han.Kom ind i din lokale Bygma og hør mere, eller udfyld formularen herunder.

Vil du vide mere om MV Produkterne til murafrensning? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!


OBS: Du kan kun se prisen på MV Produkterne nedenfor, hvis du er logget ind i Proffshoppen. Opdater denne side, når du er logget ind i Proffshoppen for at se priserne.