Cedral Lap

- vedligeholdelsesvenlig og rådfri brædder

Få en flot ny beklædning på huset, garagen, stakittet, hegnet eller afskærmningen med Cedral Lap i fibercement. Cedral Lap egner sig både til beklædning af en eksisterende bygning, der skal renoveres, eller som del af en nybygget facade.

En af de mange fordele ved fibercementplankerne er, at de er modstandsdygtige overfor råd, svamp og endda de hårdeste vejrforhold.

Miljøvenligt og slidstærkt fibercement

Fibercementplankerne er miljøvenlige med kombinationen af træcellulose, fibre, vand og cement. Cedral Lap er 100% genanvendeligt. Samtidig har plankerne en imponerende styrke, da fibrene i flere lag fastholder cementen og de andre ingredienser. Cedral Lap er også frostsikkert og ikke brændbart.

    • Let at montere
    • Minimal vedligeholdelse
    • Fabriksmalet

Nem montering

Se videoen nedenfor

Tilbehørsprogram

Der er et omfattende tilbehørsprogram til Cedral Lap, som er for at sikre en nem montering og et smukt resultat. I montagevejledningen kan du også læse mere om tilbehørsprodukterne og værktøj til montering.

Rengøring af Cedral Lap

Hvis du vil vaske snavs væk fra plankerne som fx spindelvæv eller støv, bruger du blot vand eventuelt blandet med opvaskemiddel. Du kan bruge algerens, hvis der er alger og mos, særligt på nordsiden af facaden. Brug af højtryksrenser anbefales ikke, men hvis det er nødvendigt, er det vigtigt at bruge så lavt tryk som muligt.

Mange farvemuligheder

Cedral Lap fås i hele 31 farver, så du har rig mulighed for at finde den farve, der passer til dit byggeprojekt. På Bygma.dk finder du de mest solgte farver af fibercementplankerne, men din lokale Bygma kan skaffe alle farverne hjem og både med træstruktur eller smooth - glat overflade. Lad dig inspirere i brochuren med de mange muligheder med Cedral Lap.