DUKA - den enkle vej til godt indeklima

DUKA One monteres direkte i ydervæggen, uden nogle former for kompliceret rørføring. En enhed dækker op til 27 m2, og flere enheder kan tilkobles efter behov. DUKA One skifter mellem indblæsning og udsugning. Når den varme luft fra boligen suges ud, passerer den en keramisk veksler. Når ventilatorer blæser luft
ind i boligen, genbruges varmen fra veksleren. Systemet kan styres enkeltvis eller i serie.

Find den rette DUKA ONE model

S6 er basismodellen

DUKA S6 giver et godt indeklima uden fugt og kondens. Samtidig slipper du for radon. Nem montage. Og boligejeren får en energivenlig udluftning uden skulle åbne og lukke vinduer.

S6W har Wi-Fi

Ventilatoren har samme egenskaber som S6. Derudover har den et Wi-Fi modul, der giver mulighed for sammenkobling af flere DUKA One S6W enheder. Det hele styres via fjernbetjening eller app.

S6B er til vådrum

DUKA ONE S6B er beregnet til vådrum. De to indbyggede motorer sørger for, at der ikke skabes overtryk i rummet, da der konstant suges den samme mængde luft ud, som der blæses ind.

Sænk radonniveauet betydeligt og genanvend varmen

Har du også problemer med for højt radonniveau? Med DUKA ONE kan du både sænke radonniveauet og genanvende varmen. Samtidig opnår du en bedre luftkvalitet.

En test af DUKA ONE-løsningen ved en familie i Silkeborg viste en reduktion på 90 % af radonniveauet på blot 19 dage. Familien fik installeret to DUKA ONE ventilationsløsninger i kælderen. Samtidig blev der sat tre digitale radonmålere op, som hurtigt viste, at radonniveauet faldt drastisk i kælderen.

Kilde: DUKA Ventilation

Radonniveauet var allerede dagen efter installationen faldet med 81 %, hvor DUKA ONE havde kørt i niveau 1 ud af tre hastigheder. Herefter kørte niveau 1 i yderligere 5 dage, hvor radonniveauet i dette niveau faldt med gennemsnitligt 76,4 %.

Efterfølgende kørte DUKA ONE med niveau 2 i 7 dage, og her faldt radonniveauet med gennemsnitligt 87,8 %.

Til sidst kørte løsningen i 6 dage med den højeste hastighed niveau 3 og resultatet blev, at radonniveauet faldt med gennemsnitligt 91 %.

Radonkoncentration i Danmark

 

Se det typiske radonniveau i og omkring danske boliger på www.sst.dk/da/straalebeskyttelse 

Hvordan virker DUKA ONE

DUKA ONE løsningen består af:

  • en indendørs del
  • en veksler placeret i murgennemføringen
  • lydisoleringsmåtte
  • filtre
  • en udendørs del/stormskærm

 

 

Ventilation og varmegenanvending

En enkelt lavenergimotor sørger både for udsugning og indblæsning. Genanvendelsen af varme, som er på op til 97 %,foregår i veksleren der er beskyttet af filtre mod støv og snavs. Den indendørs del kan lukkes, når den ikke er i brug, da den er forsynet med lukkespjæld. Den udvendige del, som er udført med beskyttelsesgitter, beskytter enheden mod indtrængende vand og andre partikler.

Få mere information om DUKA ONE løsningen i videoen ovenfor eller i:

OBS: priserne nedenfor er inkl. moms

Vil du vide mere om Duka One? Udfyld kontaktinformation - så kontakter vi dig!