Organiser dine ting bedre

- fleksibel og smart opbevaring

Måske har du behov for at organisere dine ting bedre for at skabe mere plads eller bedre kunne finde tingene? Samtidig vil du gerne finde en løsning, som er nem og hurtig til at få styr på dine ting. Elfas opbevaringssystem er svaret.

Elfas opbevaringssystem er meget fleksibelt og nemt og hurtigt at sætte op. Du fastgør kun en bæreliste til væggen og alle komponenter kan herefter klikkes fast. Du kan altid udbygge eller ombygge systemet, så det passer til dit behov, som muligvis skifter med tiden. Elfa har løsninger til fx soveværelset, walk-in-skabet, stuen, børneværelset, kontoret, viktualierummet, bryggerset, værkstedet og garagen. 

Nem montering af garderobeskab    

      

Måltilpassede skydedøre

  

Udover et bredt udvalg af opbevaringssystemer tilbyder Elfa også skydedøre, som produceres præcist efter dine mål.

Skydedøre til enhver stil og ethvert behov

Til skydedørene kan du vælge imellem 53 forskellige fyldninger. Melamin i forskellige træsorter og farver, ægte finér, glas med og uden farve og spejle.

Skydedørene leveres med en ramme i aluminium eller stål i flere forskellige farver. De fleste modeller kan fås med integreret LED-belysning og soft close. Du kan også vælge skydedøre uden ramme, med eller uden mønster, hvis du ønsker et mere minimalistisk udtryk.

Selv på en lille væg, som kun er en meter bred, kan du skabe eksempelsvis en komplet tøjopbevaring med bukseudtræk, hyldekurv, bøjlestang og skoudtræk. Du har også mulighed for selv at sammensætte et fritstående opbevaringssystem. Dermed undgår du fx at bore i væggen, eller du kan lave en ø i midten af dit kontor eller i dit walk-in-closet.

Vinder af Elfa konkurrence

I efteråret 2017 blev Trine Teglgaard-Wittus fra Aarhus den heldige vinder af et Elfa garderobeskab med opsætning. Se i videoen nedenfor, hvordan Trine får forvandlet rod til overskud med en Elfa garderobeløsning.

Ny kurv i Elfa systemet - Solid kurven

Den nye smarte Solid kurv i plast og med låg kan trækkes ud. Solid kurven gør det muligt at opbevare endnu flere ting i hjemmet, overalt hvor der er brug for smart opbevaring. Solid kurven findes i 2 dybder 8,8 cm og 18,8 cm og i 2 breder 45 og 60 cm. Den er let at montere i Elfa systemet og kan let flyttes eller tages med, hvis der er behov for det.Solid kurven er fantastisk til alt slags opbevaring, uanset om det er i garderoben, køkkenet, bryggerset, børneværelset eller viktualierummet.

 

Tips til en mere organiseret garderobe:

 1. Start med at sortere dit tøj. Doner eller sælg det, du ikke bruger mere.
 2. Lav delmål. Tag fx en skuffe, hylde eller en type tøj ad gangen.
 3. Hvis du opfordrer dine venner til at rydde ud i deres klædeskab på samme tid, kan I holde en bytte-tøj-aften i stedet for at købe nyt.
 4. Organiser skabet efter sæsonen. Når du tager sommertøjet frem, lægger du vintertøjet væk og omvendt. Du kan opbevare det tøj, der ikke passer til sæsonen i vakuumpakninger eller eventuelt i kufferter, der ikke lige er i brug.
 5. Hæng så meget tøj som muligt. Det sparer plads og giver dig et bedre overblik.
 6. Udnyt den skjulte lagerplads, hvis du har brug for mere plads. Det kan være bagsiden af skabsdøren eller døren til fx soveværelset, hvor du kan få specielt designede hylder, der nemt kan hænge på døren.
 7. Lav nye vaner, hvor du fx hænger alle bøjler i den forkerte retning. Når du bruger en beklædningsgenstand, hænger du den tilbage og drejer bøjlen i den rigtige retning. På den måde ser du, hvilket tøj, du aldrig bruger, og så er det tid til at donere eller sælge det.

 

Trådindretning

Links

Dokumenter

Udstilling

Du finder Elfas udstilling i følgende Bygma Byggecentre:

 • Region Syd: Padborg, Gråsten, Als, Tønder, Fanø og Skærbæk
 • Region Fyn: Kerteminde, Bellinge, Nyborg og Otterup
 • Region Midt: Silkeborg og Galten
 • Region Nord: Sæby, Bindslev, Hirtshals, Skagen, Aars, Støvring og Balslev
 • Region Øst: Viby Sj., Hvalsø, Haslev, Haarlev og Store Heddinge

Produkterne kan dog bestilles i samtlige af vores Byggecentre, som du finder her:

Vil du have et tilbud på Elfa? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!