Et moderne nordisk mesterværk

Nilfisk har lanceret en banebrydende serie af højtryksrensere

Core-serien af højtryksrensere fra Nilfisk skiller sig ud med en helt ny identitet baseret på prisvindende dansk design og en række af nyskabende funktioner. ”Med den nye Core-serie har vi villet ændre rengørings oplevelsen for hver enkelt bruger fuldstændigt, og det synes vi, vi er lykkes med. Nilfisk-brandet har altid været associeret med holdbarhed, brugervenlighed og enkelt dansk design. Dette har ikke ændret sig med Core-serien – det er kun blevet forstærket. I stedet markerer lanceringen af den nye serie endnu en milepæl i det, vi hver dag arbejder for at opnå hos Nilfisk – at gøre rengøring nemt,” siger Per Svendsen, SVP i Nilfisk Consumer.

Nyskabende funktioner

Nilfisk Core-serien er designet med en række nye funktioner herunder Internal Hose Reel, som er en patenteret og banebrydende opbevaringsløsning. Herudover sørger Ultra Flex Hose-slangen for, at der ikke opstår tryktab, ligesom In-Hand Power Control-funktionen giver brugeren fuld kontrol over vandtrykket lige ved hånden. Kort sagt er højtryksrenserne nemmere at bruge end nogensinde før – uden at gå på kompromis med effektiviteten.

Til enhver opgave

Nilfisk Core-serien består af fire modeller af højtryksrensere – 125, 130, 140 og 140 In-Hand Power Control. Én til enhver opgave og med det omfattende udvalg af tilbehør til højtryksrensere, herunder tag- og terrassevaskere, sørger Nilfisk for, at rengøringen bliver så nem som overhovedet muligt.

CORE 125-5 CAR WASH EU

Den kraftfulde og handy højtryksrenser til grundlæggende behov

Denne elegante Nilfisk højtryksrenser håndterer enkelt dine daglige rengøringsopgaver.

CORE 130-6 POWERCONTROL - CAR WASH EU

Kraftfuld og praktisk højtryksrenser til lettere rengøringsopgaver omkring dit hjem

Denne elegante Nilfisk højtryksvasker med PowerControl for justerbart tryk håndterer dine rengøringsopgaver enkelt.

CORE 140-6 POWERCONTROL - CAR WASH EU

Kraftfuld og enkel at bruge – højtryksrenseren til allround brug

Kraftig Nilfisk højtryksrenser med PowerControl til justering af vandtrykket, klarer dine rengøringsopgaver enkelt og hurtigt.

Prisvindende identitet 

Identiteten til Nilfisk Core-serien er født i Danmark, og den skandinaviske arv skinner tydeligt igennem i det enkle design med fokus på bløde geometriske former og en intuitiv brugerflade. Designet er også blevet tildelt en German Design Award i kategorien: Excellent Product Design – Gardening and Outdoor Living. Hertil sagde Juryen følgende: ”Simpel, reduceret og med et minimalt omrids fremstår Nilfisk Core-højtryksrenseren velproportioneret og skarp med sort ramme og blå elementer. Rene linjer og minimalistiske vinkler smelter sammen med simple kontrolfunktioner for at fuldende dette moderne nordiske mesterværk.”