Beregn din tagløsning 
fra Plastmo

Beregn din tagløsning 
fra Plastmo

Fordelene ved Twinlite termotag

Læs her hvorfor Tømrer Anders ApS vælger TwinLite til sine tagprojekter

Anders_aps

1)  Meget slagstærkt og holdbart materiale

TwinLite er et meget slagstærkt termotag fremstillet i det stærke plast materiale polycarbonat.

”Det er vigtigt for mig, at de produkter jeg anvender er af højeste kvalitet. Derfor har TwinLite Termotag altid været at foretrække til mine udestue- eller overdæknings-projekter, fordi jeg ved at det er god kvalitet hele vejen igennem”, lyder det fra Tømrer Anders ApS, der har mere end 30 års erfaring.

Særligt for TwinLite er også UV-beskyttelsen, som er på begge sider af pladerne.”Du risikerer ikke at vende pladerne forkert og ødelægge dem.” Lyder det fra Anders, Tømrer Anders ApS. UV-beskyttelsen forlænger også pladernes levetid, da den mindsker solens nedbrydning.

2) Holder varmen inde og minimerer kondens

TwinLite er en isolerende tagløsning, som minimerer kondens og skaber et godt lysindfald på terras-sen eller i udestuen. ”Jeg har aldrig oplevet problemer med kondens, når jeg hos en kunde har monteret TwinLite. Det der altid er vigtigt, når man skal udvælge et termotag, det er, at man har projektet i tanke. Der er stor forskel på, om taget skal monteres på en isoleret eller uisoleret udestue.” 

Termotaget fås i tre tykkelser 10, 16 og 32 mm. Hvad enten projektet er en overdækning, en udestue eller en vinterhave, kan du finde den rette tagplade i sortimentet.

twinlite_montage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem og hurtig montering

TwinLite Termotag er nem at montere. Samleprofilerne, som fås i aluminium eller gummi, passer begge til 45 mm spær. Samleprofil i aluminium anvendes typisk til lægtekonstruktioner, hvorimod gummisamleprofiler anvendes til løsninger monteret på ren spærkonstruktion, hvor du opnår brudt kuldebro og en ekstra god isolering. Dæklisterne leveres med forborede huller i vedligeholdelsesfrit aluminium. ”Hele TwinLite systemet er nemt at have med at gøre. Der følger skruer med til alle profiler, og dæklisten er fremstillet med forborede huller. Derudover er profilerne fremstillet i aluminium, som er et lækkert materiale at arbejde med, og man kan garantere kunden en langtidsholdbar løsning.” Lyder det fra Anders, Tømrer Anders ApS.