Inspiration med Rationel vinduer

Er du på udkig efter nye vinduer, og mangler du inspiration? Her på siden ser du nogle af de mange muligheder, du har, hvis du vælger Rationel vinduer.  Find de vinduer, der passer bedst til husets arkitektur. Skal vinduerne være moderne eller i klassisk stil? Skal det være træ eller træ/alu? Sort eller hvid ramme - måske to-farvede vinduesrammer? Klart eller mat glas? Sprosser eller ej? Der findes et hav af muligheder. Lad dig inspirere her nedenfor.

Gode råd til valg af vinduer

Du får også gode råd med på vejen.

Træ eller alu vinduer?

Fordelen ved trævinduer er, at du kan skifte farven på dem både udvendigt og indvendigt, hvis du en dag ønsker en anden farve på dine vinduesrammer. Det er ikke muligt at male på aluminiumsprofilernes pulverlakerede overflade ved træ/alu vinduer med et resultat, der holder. Til gengæld er aluminiumsprofilen særdeles modstandsdygtig over for vind, vejr og solens nedbrydning. Alubeklædningen er næsten vedligeholdelsesfri og du slipper for at male udvendigt.

2 eller 3-lags glas

Hvis du vælger et vindue med 2-lags glas, Rationels BASIC-vinduer, er det med energimærke B. Dette vindue lever op til kravene i det gældende BR15 og er designet til at holde på varmen og nedsætte dit energiforbrug. BASIC-vinduer er gode til renovering og fornyelse af din bolig.

Vælger du PREMIUM-vinduer fra Rationel, får du et A-mærket vindue med 3-lags glas. Der er ekstra høj sikkerhed og vinduet lever op til de forventede krav i BR20. Dette energirigtige produkt udnytter solens naturlige varme, som bliver en del af opvarmningen af dit hus. Når du vil nedbringe dit energiforbrug mest muligt eller bygger nyt, er PREMIUM-vinduer det idéelle valg.

Kontakt din lokale Bygma, hvis du vil høre mere om Rationel vinduer, eller ønsker at bestille nye vinduer. Nedenfor kan du også se på nogle af de mange muligheder, der er med Rationels serier Rationel AURA & AURAPLUS samt Rationel FORMA & FORMAPLUS.

Holdbarhedstest: Indbrudssikring

Sikringspakker - hold tyven ude ekstra længe

Rationels vinduer er som standard svære at bryde igennem, som filmen ovenfor viser. Hvis du alligevel har brug for ekstra indbrudssikring, tilbyder Rationel to forskellige sikringspakker, som holder tyven ude i endnu længere tid. Sikringspakke 1 er standard for PREMIUM-vinduer, mens sikringspakke 2 er mulig at tilkøbe.

Læs også flere gode råd om sikring af dine ejendele

Moderne vinduer

- Rationel AURA & AURAPLUS

Store glasflader

      

Når udsigten betyder mest

    

Moderniser 70'er huset

     

Vendbare vinduer

Klassiske vinduer

- Rationel FORMA & FORMAPLUS

Dannebrogsvinduer

    

3-fags vinduer

     

Klassisk småsprossede vinduer

Genskab den oprindelige stil