Spar tid og penge med Ultra Board gipsplader®


Den meget stærke og robuste byggeplade Ultra Board® fås både i 13 og 15 mm tykkelse. Ultra Board® 15mm bruges primært til 1-lagskonstruktioner og er godkendt til enkeltlagsløsninger i vådrum. Det anbefales at bruge Ultra Board® 13 mm til 2-lagskonstruktioner, hvis der er krav til ekstra styrke og bæreevne i skillevæggene.

Se i filmen hvordan du kan spare tid på en byggesag ved at bruge Ultra Board®.

Ultra Board® gipsplade er perfekt til renovering. Du skal bare spartle samlingerne, og så er du snart klar til at male. Nemmere bliver det ikke!

Ultra Board® bruges til indvendige vægge og lofter og er en slag- og skruefast gipsplade til både enkelt- og dobbeltlags væg- og loftkonstruktioner. Pladen bruges, hvor der er krav om ekstra styrke.

spar tid og penge med Ultra Board gipsplader der bruges til indvendige vægge og lofter

Bæredygtige gipsplader

Når du bygger med gipsplader fra Knauf, får du et miljøvenligt og bæredygtigt byggemateriale, som er 100% genanvendeligt.

Læs mere om hvordan Knauf genanvender gips.

 

Mange muligheder med gipsvægge

montage_gipsvægNår du skal bygge en skillevæg af gipsplader, er der mange muligheder og flere overvejelser, du skal gøre dig. Skal det være med stålskelet eller træskelet? Må skillevæggen bue eller skal den være lige? Er der behov for en lydreducerende væg, en vådrumsvæg, indbyggede elementer som fx glas eller en reol, en indbrudssikker væg eller blot en standard gipsvæg?

Relaterede produkter

Bliv inspireret

Nedenfor kan du se nogle af de mange muligheder, du har, når du bruger gipsplader til skillevægge. Du ser eksempler med standard gipsplader, vådrumsplader og buede vægge. Samtidig er der eksempler med Knauf soundboard, hvor du fx kan indbygge en højtaler i en gipsplade. Du ser også Knauf comfortboard, som er en temperaturregulerende gipsplade, hvor en speciel voks i pladen regulerer temperaturen i et rum. Voksen smelter ved 23 grader og optager derved energi, der bliver afgivet igen, når vokskuglerne størkner, samtidig med at temperaturen falder.

Klik på billederne for at se dem i større format

Standard gipsvæg med vindue      

Læs mere

Vådrumsvæg

Læs mere

Knauf soundboard                          

Læs mere

Knauf comfortboard

 

Læs mere

Akustikvægge

 

Læs mere

Buet gipsvæg

Læs mere

Knauf vægguide

Find hurtigt vægtypen
Du kan hurtigt finde den rigtige vægtype ved at bruge Knaufs vægguide. Indtast dine krav og få mulige vægtyper frem.

Videovejledninger

Montering af stålskelet

Montering af gipsplader

Isolering af gipsvæg

Værktøj til skillevæg