Ny indvendig dør eller yderdør?

Prøv Swedoors dørdesign værktøj

Er du på udkig efter en ny yderdør eller indvendig dør til boligen, sommerhuset eller udhuset? Find præcis den dør, der matcher din stil med Swedoors dørdesign værktøj, hvor du kan prøve forskellige modeller og muligheder af. Værktøjet findes både i en model til yderdøre og til indvendige døre. Hos Bygma finder du et stort udvalg fra Swedoor.
Kontakt din lokale Bygma, hvis vi skal skaffe en dørmodel, som du ikke finder på Bygmas hjemmeside. Vi er naturligvis klar med vejledning.Find hurtigt dørtypen

Med Swedoors dørdesign værktøj kan du hurtigt finde den dørløsning, der passer dine ønsker og behov. Uanset om du er på udkig efter en indvendig dør eller en udvendig dør, skal du tage stilling til:

  • Hvor stærk skal døren være?
  • Hvor lydisoleret ønskes døren?
  • Hvilken dørstil foretrækker du?
  • Hvilken farve dør skal det være?

I dørdesign værktøjet til indvendige døre vælger du rum, stil, dørtype, gerigter og farve. Værktøjet giver dig enten et godt billede af, om din tiltænkte dør er den rigtige, eller du får inspiration blandt de mange muligheder.

Dørdesign værktøjet til yderdøre er opbygget, så du vælger hustype, dørtype og farve. Bliv inspireret med værktøjet, eller find ud af, om din ide om dørtype passer til husets stil.

Indvendige døre

Bedøm hvordan dørens design stemmer overens med husets øvrige indretning. Måske passer det med samme dørmodel i hele huset, men det kan også være, at du må tage hensyn til den individuelle stil i hvert rum. Du kan vælge mellem glatte celledøre og massive døre, celledøre og massive døre med fyldninger, franske døre og branddøre. En massiv dør er væsentlig bedre til at adskille lyden mellem to rum, hvorimod celledøren ”kun” består af en kerne i pap.

Yderdøre

Når du skal købe en ny yderdør, kan det være en god ide at tænke over, hvilken funktion døren skal have. Er det en hoveddør eller en dør til husets bagside? Skal døren være med eller uden glas? Hvis forsiden af huset har en anden fremtoning end bagsiden, bør hovedindgangsdøren ikke have samme stil/udseende som døren på bagsiden.

Indvendige døre

Ydredøre