VELUX vinduer

- alt træ i et VELUX ovenlysvindue er certificeret

Træ er det primære materiale i de fleste VELUX ovenlysvinduer. Derfor har VELUX forpligtiget sig til at sikre, at fældningen af træer ikke har negative konsekvenser for miljøet. Siden 2016 er 100% af det træ, der blev brugt til VELUX ovenlysvinduer i Danmark, hentet fra certificerede og bæredygtige skove.

5 ovenlysvinduer fjerner et ton CO2

Et ovenlysvindue fjerner 215 kg CO2 fra atmosfæren i løbet af sin levetid. Her er forklaringen på, hvordan det hænger sammen.


    

VELUX går efter at blive helt CO2-neutral i 2041

VELUX har siden starten arbejdet på at udvikle produkter, der er nyttige for samfundet. Nu går virksomheden aktivt ind i klimakampen med denne ambitiøse målsætning:
"Vi forpligter os til at blive CO2-neutral for livet i 2041 ved at opfange 100 års CO2-emissioner og reducere vores fremtidige CO2-fodaftryk."
David Briggs, CEO for VELUX Gruppen

Du kan se en film om ambitionen her:

Fladtagsvinduer, ovenlysvinduer eller lystunneller?

Hvad enten du er på udkig efter et fladtagsvindue, ovenlyskuppel, lystunnel, ovenlysvindue (tophængt eller vippevindue) eller tilbehør til VELUX vinduer, finder du det i det store sortiment. Der er mange muligheder, hvis du skal renovere eller bygge nyt for at få mere lys ind i hjemmet og dermed endnu større glæde af din bolig med VELUX' løsninger.

Fladtagsvindue med plant eller buet glas?

Har du et fladt tag, hvor du kunne tænke dig at få lys igennem, er fladtagsvinduet den ideelle løsning. Du har mulighed for at vælge mellem to typer af vinduer: fladtagsvindue med plant glas eller fladtagsvindue med buet glas.

Plant glas

Et fladtagsvindue med plant glas kan monteres i taghældninger på mellem 5° og 15°. Det leveres med en 4 mm plan rude i hærdet glas, som giver din bolig et elegant og minimalistisk look.

Buet glas

Hvis du har en taghældning der er mindre end 5°, skal du vælge buet glas eller en kuppel. Et tagvindue med buet glas sikrer, at vandet kan løbe af. Der er buet glas fra kant til kant, og vinduerne er udviklet til solcelledrevet markise.Fladtagsvinduer

Ovenlyskupler

Ovenlysvinduer

Tilbehør til Velux vinduer

Læs også om:


Vil du vide mere om Velux vinduer? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!