Plus Tagrenden
fra Plastmo

Plus Tagrenden
fra Plastmo

Tømrerfirmaet Lars Printz renoverer Byskovskolen i Benløse med nye Stål Plus Tagrender fra Plastmo

Da 366 meter indvendige og utætte zinktagrender skulle udskiftes for at undgå råd på Byskovskolen afd. Asgaard, foreskrev Ringsted kommune Stål Plus Tagrenden fra Plastmo af miljømæssige årsager. 

Ringsted kommune er nemlig en af de 14 kommuner i Danmark, som har zinkforbud på offentlige bygninger samt ved nybyggeri med nedsivning af regnvand på egen grund.

Originalt zink look

Ved at foreskrive netop Stål Plus tagrenden sikrede Ringsted kommune, at skolen fik nye tagrender, som både ligner originale zinktagrender, pga. den specielle overflade, og samtidig overholdte de miljømæssige krav.

På den måde er det altså muligt at bevare det originale zink look – også i kommuner som Ringsted med zinkforbud og samtidig have 25 års garanti på løsningen, ligesom en tilsvarende zink løsning har.

Det’nemt

For tømrerfirmaet Lars Printz var det vigtigste udover at vinde projektet naturligvis, at produkterne og i dette tilfælde tagrenderne er nemme at arbejde med. Projektet på skolen strækker sig over ca. 4 måneder, fortæller byggeleder Jan Rosenkrans, så det betyder rigtig meget, at de er nemme at arbejde med og montere. Jan fortæller videre, at tømrerfirmaet altid foretrækker at lime tagrenderne sammen frem for at klikke dem sammen, da det giver en tæt og holdbar løsning – også på sigt.

Langvarigt samarbejde med Bygma

Alle materialer til ovenstående projekt på Byskovskolen afd. Asgaard eller i daglig tale kaldt Asgaardskolen bliver leveret af Bygma Ringsted, og det er der primært følgende årsag til:

Tømrerfirmaet Lars Printz har igennem mere end et årti haft et langvarigt og godt samarbejde med Bygma i Ringsted, ”de er vores primære og nære leverandør af byggematerialer til alle vores projekter”, fortæller Jan Rosenkrans fra Lars Printz. ”Vi har en nær og god relation med vores primære kontakt hos Bygma i Ringsted, Jesper Weisel, og det betyder rigtigt meget, at han kender os og vores behov, for at kunne yde en fleksible og god service f.eks. hvis vi lige står og mangler noget eller har brug for deres råd og vejledning”.

Byskovskolen i Benløse

Nyt udhæng bygges

Det færdig resultat