Udvid hjemmet med en foldedør

- og inviter lyset indenfor

I 80’erne og 90’erne var udestuen et nyt og populært valg, når man skulle udvide stuen eller bygge til. Men mange af de udestuer der blev bygget dengang, trænger nu til at blive udskiftet. I dag kan ønsket om at lukke mere lys ind i stuen med fordel løses med en foldedør. Og denne fleksible løsning bliver mere og mere populær.

Foldedøre udmærker sig ved, at du får et stort og flot lysindfald. Samtidig kan du skubbe hele vinduesvæggen til side som en harmonika og dermed åbne helt op for lyset og naturen. Du kan gøre din stue et med terrassen, eller forvandle dit køkken til et udekøkken ved blot at trække en dør til side. Udover en meget større åbning, giver det også en større fleksibilitet.

Markedets bredeste foldedør

Outline producerer markedets bredeste foldedør, som leveres op til 7 m/10 fag. Det giver mulighed for at erstatte en hel væg med en foldedør og skabe mulighed for et fantastisk flot og frit lysindfald. Med foldedørene får du enestående funktionalitet og fleksibilitet i et minimalistisk design, og det giver tilmed facaden et smukt og elegant udtryk. De slanke rammer i træ eller træ/alu, den integrerede køreskinne i overkarmen og de specialdesignede bundhængsler med letløbende ruller sikrer høj funktionalitet og frihed i hverdagen. Samtidig fuldender det oplevelsen af at forene ude og inde.Masser af lys året rundt

Foldedøren er bl.a. blevet så populær takket være det fantastiske lysindfald, mens dobbelttætningen mellem rammerne sikrer tætte døre året rundt. Om sommeren kan du skubbe hele konstruktionen til side og lukke helt op for lyset og udeliv, og om vinteren kan du få mest muligt lysindfald samtidig med, at du undgår kuldenedfald og træk. Dermed er foldedøren velegnet til både nybyg og renovering.

Se hvor nemt, du kan forene haven med stuen i videoen ovenfor.