Hold tyvene væk

ruko_logoMed Code Handle kan du nemt og hurtigt øge sikkerheden, og det er kun dem som har koden, der kan åbne døren.

Terrassedøre og vinduer er oplagte indgange for indbrudstyven, så vil du sikre dit hjem mod tyveri, er det derfor særlig vigtigt at få lås på disse. Tyven vil typisk bryde ind gennem vinduet ved at knuse ruden, og åbne det indefra. Terrassedøren benyttes ofte som flugtvej. Men med Code Handle fra Ruko ASSA ABLOY, der er et dørhåndtag med indbygget kodetastatur, er det nemt og effektivt at holde tyven fra at kunne bruge terrassedøren som flugtvej.

Sikkerhed ved et dørhåndtag med kode

Code Handle monteres med envejsskruer, hvilket forhindrer en uautoriseret afmontering af låsen. 

ruko_code

Når der er trykket på den røde låseknap, vil håndtaget forblive låst, indtil den sekscifrede kode indtastes. Hvis koden tastes forkert fem gange i træk, vil håndtaget være blokeret i tre minutter, og døren kan derfor ikke åbnes.

RUKO_NAVNE_SKIFTDørhåndtaget med kode er ikke kun god til at besværliggøre indbrud for tyven, det er også en børnesikring, der forhindrer at døre og vinduer åbnes af familiens småbørn.

Batteridrevet

Ruko ASSA ABLOY Code Handle er batteridrevet og leveres med 2 stk. CR2 litium batterier. Når der er omkring 500 åbninger tilbage, vil håndtaget indikere, at batterierne er ved at være brugt. Dette synliggøres ved, at den røde diode blinker, hver gang der trykkes på en knap. Derudover forsinkes åbningen med et sekund, efter korrekt indtastet kode.

Installation af Code Handle

Systemet leveres komplet med skruer og batterier, der skal bruges til installationen. Det er simpelt at montere, og der er ingen ledninger eller kabeler, der skal tages hensyn til.

Se i videoen, hvordan du nemt kan montere dit Code Handle.