Smukt, enkelt og certificeret træværk

- Når du kræver det bedste

Superwood bruges til facadebeklædning og andet udvendigt træværk. Beklædningen leveres med standard eller arkitekttegnede profiler, og alle produkter kan leveres formalet i heldækkende eller transparente farver.

Med Superwood brædder får du det bedste gran fra de bedste nordiske savværker, og med ansvarlig produktion hele vejen fra skovdrift til imprægneringsproces i højteknologiske anlæg. Af denne grund har Superwood fået EU's miljøpris, som én af de mest miljørigtige virksomheder i Europa.

Superwood produktfordele:

1. Lang holdbarhed: Holder op til 6 gange længere end ubehandlet gran
2. Gennemimprægnering: Beskytter også blottede overflader
3. Nem håndtering: Brædderne er tørre og lette og kan anvendes med det samme
4. Eget maleanlæg: Garanti for grundig påføring og flot finish
5. FSC® certificering: Lever op til krav om certificeret byggeri og klimakrav. Se hele udvalget af certificerede byggematerialer i Det Grønne Valg.

Superwood - Verdens Bedste Bræt

Bredt udvalg af farver

Du kan vælge Superwood i den ønskede farve fra Jotuns brede farvepalet i heldækkende eller transparente farver. Foretrækkes ubehandlet Superwood, er det også muligt. Vær opmærksom på, at der vil forekomme nuanceforskelle ved brug af transparente farver.

Malingen af Superwood brædderne sker på Superwoods industrielle maleanlæg, hvor malingen børstes og sprøjtes ind i træet overflade og helt ned i profilerne.Vil du vide mere? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!