Skalflex - Nyt design, samme indhold

Den 23. maj 2019 blev ParexGroup, som ejer Skalflex i Danmark, opkøbt af Sika. Opkøbet betyder, at emballagen på dine Skalflex produkter nu får et nyt design og udseende, men indholdet forbliver det samme populære Skalflex facadeprodukter og facadesystemer

Skalflex-virksomheden blev grundlagt i 1973 og er sidenhen blevet en førende leverandør af facadeprodukter og systemer. Kvalitet og professionel service har længe været grundlaget for Skalflex' succes.

Med opkøbet af ParexGroup sender det schweiziske SikaGroup et signal om, at Skalflex både er og skal forblive et kvalitetsprodukt til både professionelle og private facadeprojekter.

Arbejder du med facaderenovering og murerarbejde, skal du derfor være opmærksom på, at emballagen på dine foretrukne Skalflex produkter har fået nyt design - men at indholdet er det samme.

Skalcem produkter med nyt design

Skagengul Skalcem 100 murmaling

Skalflex® Skalcem® 100 murmaling

I Bygmas udvalg af murmaling finder du bl.a. den populære og stærke murmaling Skalcem® 100.

Vejrbestandig og slidstærk murmaling

Malingen giver en vejrbestandig og slidstærk overflade, der beskytter bygningens murværk, porebeton og beton mod alle vejrforhold i mange år.

Facader med klassisk mat overflade

Den klassiske, matte overflade tilfører facaden en naturlig, smuk og tidløs fremtoning, der er meget vedligeholdelsesvenlig og næsten vedligeholdelsesfri. Kombinationen af flot og stærkt udseende betyder, at du får facader og murværk, der tåler selv barskt, kystnært klima.

Til faste, mineralske underlag

Du kan bruge Skalcem® 100 murmalingen på faste, mineralske underlag såsom letklinkerbeton, porebeton, beton, pudsede og vandskurede mure og lign. både udendørs og indendørs.

Hvid Skalcem s2000 på facade

Skalflex® Skalcem® S2000

I udvalget af murerartikler finder du den vejrbestandige slutpuds / vandskuringsmørtel Skalflex® Skalcem® S2000, som giver en vejrbestandig og slidstærk overflade, der beskytter bygningens murværk, porebeton og beton mod alle vejrforhold i mange år.

Til matte og tidsløse facader

Det klassiske, matte look giver en naturlig, smuk og tidsløs overflade med en dybde og et levende spil, som ikke kan opnås med en maling. Samtidig er overfladen meget vedligeholdelsesvenlig og næsten vedligeholdelsesfri.

Til murværk, puds, letkklinker, porebeton og beton

Kombinationen af flot og stærkt udseende betyder, at du får facader og murværk, der tåler selv barskt, kystnært klima. Du kan bruge Skalcem® S2000 på faste, mineralske underlag såsom murværk, puds, letklinker, porebeton, beton både udendørs og indendørs.


Skalcem 100 og Skalcem S2000