Har du alt i haveredskaber til beskæring i efteråret?

Til efteråret får haven helt nye farver, og det bliver tydeligt, at du skal gøre haven vinterklar. Beskæring af roser, hækken, buske, krat og frugttræer kræver, at dit redskabsskur indeholder de mange forskellige redskaber, du skal bruge. Afhængigt af hvilken type busk, træ eller krat du skal beskære, skal du have alt fra gode beskæringssakse til hækkeklippere og motorsave.

Dit redskabsskur elsker Bygma - også om efteråret

Hos Bygma finder du altid et bredt udvalg af haveredskaber til beskæring, lige fra Fiskars grensakse til Makita motorsave. Her guider vi dig til de mest almindelige haveredskaber, du muligvis får brug for, når du går i gang om efteråret - og vi garanterer, at vi har noget, du mangler i dit redskabsskur!

Beskæring med håndkraft

Nogle planter og buske fortjener ikke kun, at du bruger håndkraft, men er simpelthen for sårbare til at du bruger hækkeklippere eller el-værktøj. Blomsterne skal klippes med saks, de små buske trimmes med en skarp hækkesaks, og de tykkeste grene i busken kræver en god stangsaks eller grensav.

Uanset hvilket beskæringsredskab du køber, er det vigtigt at være opmærksom på skær og ergonomi. Både dine hænder, arme og dine planter lider, når du bruger billige haveredskaber!

Beskærersaksen - Ergonomi og godt skær

En god beskærersaks er helt uundværlig året rundt. Beskærersaksen er ideel til at beskære blomster, mindre grene på buske og små træer. Den giver en ren klipning, hvilket er vigtigt for plantens heling.

Gå ikke på kompromis med ergonomi

En god beskærersaks kendetegnes ved et let og ergonomisk greb, der ikke kræver, at du bruger meget kraft.