Plus shelter - Enkelt og solidt byg-selv samlesæt

PLUS Shelter er til alle der elsker bålhygge og stjernekiggeri

Elsker du overnatning i naturen, så kan du let let bygge dit eget shelter til haven eller fritidshuset. Et Plus Shelter er samlesæt i høj kvalitet, der gør det let at bygge og overnatte i det fri.

De forskellige modeller af samlesæt er fremstillet så du hurtig og enkelt selv opfører det. Er i to, tager det ca. 5 timer at bygge og så er i klar til lytte til trætoppenes vindspil, nyde stjernehimlen og den friske luft, blive vækket af solopgang og fuglefløjt.

Hvad består byg-selv shelter samlesættet af?

Samlesættet fra Plus er praktisk og let at samle i egen have, og har du små børn, vil det både være populært som shelter, men også som legehus.

Et typisk byg-selv Plus Shelter indeholder

  • Shelter inkl. beslag/skruer, tagpap og alulister
  • Gavle og bagvæg: leveres i færdigsamlede sektioner
  • Trykimprægnerede høvlede stolper 95×95 mm der kan støbes ned i jorden

Træet er ubehandlet, så du tilføre det sit helt eget udtryk med træbeskyttelse.

Husk at etablere stabilt underlag til shelteret

Vigtigt - shelteret bør placeres på et stabilt underlag, jfr. montagevejledning.  e medfølgende stolper er trykimprægneret og tåler at blive støbt ned i jorden.

Mal og vedligehold dit shelter 

Plus shelteret er udarbejdet i ubehandlet træ. Det betyder at du kan tilpasse det præcis som du selv ønsker det.

Måske skal det være malet sort, så det matcher sommerhuset, eller have en mørkegrøn finish, så det er camoufleret godt i baghaven?

Vedligeholdelse forlænger shelterets levetid

Det ubehandlede træ kræver efterfølgende behandling med grunder og træbeskyttelse, ligesom det løbende skal vedligeholdes. Placerer du shelteret nær buske og træer, hvor det er udsat for løvfald, anbefaler vi også at du er opmærksom på og behandler træet med algefjerner.

Maler du shelteret med en god primer og træbeskyttelse fra Yunik eller Pinotex, er du sikret et shelter der holder i mange år.

Byggesæt der er også velegnet til lejrplads

Samlesættet fra PLUS er i høj kvalitet og derfor også egne til erhverv. Går du med tanker om at udleje shelter pladser, hvor gæster kan booke overnatning i det fri, kan du vælge mellem de forskellige modeller.

Med 5 - 6 samlesæt får du hurtigt etableret overnatningspladser, der kan suppleres med bålhytte, teltpladser og bænke.

Hos Bygma finder du også hegn, låger og døre i systemhegn der er nemme at montere. På den måde etablerer du hurtigt et privat området, hvor gæsterne kan nyde nætterne uden at forstyrre resten af din ejendom.

Savner gæsterne tryg og sikker opbevaring af cykler, kan du supplere med cykelskure, der også leveres som samlesæt.

Udvalgte byg-selv shelter modeller