Plastmo tagløsninger

Guide til valg af termotag og trapezplader

I mere end 50 år har Plastmo leveret lette tage til husejere i Norden. Tagene egner sig perfekt til de lette tagkonstruktioner som fx udestuer, carporte og terrasser.

Plastmos tagsortiment består af mange forskellige kvaliteter, farvenuancer og tykkelser. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du være sikker på, at du får et stærkt tag i skandinavisk design og kvalitet.

Montering af termotage og trapezplader

Tagløsningerne fra Plastmo er nemme og hurtige at montere, så du sparer tid, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Hvad skal du bruge?

Er du i tvivl om, hvilke dele du skal bruge for at komme i mål med dit projekt? Få en komplet materialeliste med Plastmo Tagberegneren. Så er du sikker på at få alle dele med.

Læs mere om termotage til bll.a. udestuer

Læs mere om trapezplader og overdækninger

Fortsæt direkte til Plastmo Tagberegneren

Termotag til udestuen fra Bygma

Termotag til udestuen

Når du skal have nyt tag på udestuen, er der en række krav, taget skal opfylde for at få et behageligt og hyggeligt indeklima.

TwinLite Termotag er det oplagte valg til udestuen. Taget er fremstillet af et meget stærk plast materiale, som er opbygget af flere lag.

Denne struktur giver en høj isoleringsevne og minimerer dannelsen af kondens. Jo tykkere pladen er desto højere er isoleringsevnen.

Pladerne er opbygget med den særlige krydsstruktur, der gør løsningen ekstra stærk.

Vælger du TwinLite 16 eller 32 mm, kan du undgå tværlægter i konstruktionen og opnå en elegant og lys konstruktion.

Fordelene ved Plastmo TwinLite termotag

Twinlite er et ekseptionelt produkt, der giver dig den absolut bedste løsning. Her er 5 gode grunde, hvorfor det er værd at bruge lidt ekstra for at få den højeste kvalitet.

  • Vedligeholdelsesvenlige og elegante aluprofiler
  • UV filter på begge sider af pladen
  • Materiale af høj kvalitet og slagstyrke
  • Nem og hurtig montering
  • 10 års garanti

Er du i tvivl om hvad du skal vælge?

Hvilken tykkelse termotag skal du vælge?

TwinLite 10 mm
Har en U-værdi på 2,5 W/m2K og er derfor egnet til uisolerede udestuer. Vælg mellem klar eller opal.

TwinLite 16 mm
Har en U-værdi på 2,1 W/m2K og er derfor egnet til isolerede udestuer, der ønskes anvendt fra forår til efterår. Vælg mellem klar, opal eller røgfarvet.

TwinLite 32 mm
Har en U-værdi på 1,5 W/m2K og er derfor egnet til vinterhaver og isolerede udestuer der ønskes anvendt året rundt. Vælg mellem opal eller røgfarvet.

Trapezplader og termotagplader til overdækning

Trapezplader og termotag til overdækninger

Mulighederne er mange, når du skal finde den rigtige overdækning til terrassen eller carporten.

Leder du efter en klassisk trapezplade til carporten, så du kan træde tørskoet indenfor, eller en eksklusiv overdækning med et kondenshæmmende tag til terrassen, der beskytter mod solens varme stråler og sommerregn? Her er tre sikre bud:

Plastmo Trapezplader

Trapezplader er det enkle og klassiske valg. Uanset om det er en økonomisk, langtidsholdbar eller meget slagstærk plade du ønsker dig, finder du det i sortimentet af Plastmo Trapezplader.

Pladerne er fremstillet af 100 % genanvendeligt materiale og med UV-filter. Pladerne er nemme at montere og tilskære også for gør det selv-manden. Vælg mellem 3 kvaliteter – God, bedre og bedst. 

Twinlite termotagplader

TwinLite Termotagplader egner sig ikke kun til udestuer. TwinLite 10 og 16 mm kan også anvendes til overdækning af carport eller terrasse.

Taget er fremstillet med UV filter hvilket mindsker solens nedbrydning. Derudover er taget kondenshæmmende grundet pladernes mange lag. TwinLite 10 mm fås i klar og opal og monteres på lægtekonstruktion.

TwinLite 16 mm fås i klar, opal og røgfarvet og kan monteres på spærkonstruktion for at opnå en lysere og mere enkel konstruktion. Se udvalget af TwinLite Termotag.

Sunglaze polycarbonat tagplader

Ønsker du en meget eksklusiv og langtidsholdbar løsning er SunGlaze det perfekte valg til dig. Pladerne er fremstillet af polycarbonat, men ligner hærdet glas. Pladerne samles med flotte vedligeholdelsesfri alu profiler med skjult skruefastgørelse.

Denne kombination giver en yderst stilren og eksklusiv løsning. Derudover er du sikret en vandtæt konstruktion uden brug af silikone. Vælg mellem farverne klar eller røgfarvet, alt efter hvor stor lysgennemgang du ønsker. Udforsk sortimentet af SunGlaze.

Populære trapezplader lige nu

Fordelene ved Twinlite termotag

Læs her hvorfor Tømrer Anders ApS vælger TwinLite til sine tagprojekter

Tømrer Anders ApS bruger Twinlite termotage

1)  Meget slagstærkt og holdbart materiale

TwinLite er et meget slagstærkt termotag fremstillet i det stærke plast materiale polycarbonat.

”Det er vigtigt for mig, at de produkter jeg anvender er af højeste kvalitet. Derfor har TwinLite Termotag altid været at foretrække til mine udestue- eller overdæknings-projekter, fordi jeg ved at det er god kvalitet hele vejen igennem”, lyder det fra Tømrer Anders ApS, der har mere end 30 års erfaring.

Særligt for TwinLite er også UV-beskyttelsen, som er på begge sider af pladerne.”Du risikerer ikke at vende pladerne forkert og ødelægge dem.” Lyder det fra Anders, Tømrer Anders ApS. UV-beskyttelsen forlænger også pladernes levetid, da den mindsker solens nedbrydning.

2) Holder varmen inde og minimerer kondens

TwinLite er en isolerende tagløsning, som minimerer kondens og skaber et godt lysindfald på terras-sen eller i udestuen. ”Jeg har aldrig oplevet problemer med kondens, når jeg hos en kunde har monteret TwinLite. Det der altid er vigtigt, når man skal udvælge et termotag, det er, at man har projektet i tanke. Der er stor forskel på, om taget skal monteres på en isoleret eller uisoleret udestue.” 

Termotaget fås i tre tykkelser 10, 16 og 32 mm. Hvad enten projektet er en overdækning, en udestue eller en vinterhave, kan du finde den rette tagplade i sortimentet.

ddd

Montering af Twinlite termotag

Nem og hurtig montering

TwinLite Termotag er nem at montere. Samleprofilerne, som fås i aluminium eller gummi, passer begge til 45 mm spær. Samleprofil i aluminium anvendes typisk til lægtekonstruktioner, hvorimod gummisamleprofiler anvendes til løsninger monteret på ren spærkonstruktion, hvor du opnår brudt kuldebro og en ekstra god isolering. Dæklisterne leveres med forborede huller i vedligeholdelsesfrit aluminium. ”Hele TwinLite systemet er nemt at have med at gøre. Der følger skruer med til alle profiler, og dæklisten er fremstillet med forborede huller. Derudover er profilerne fremstillet i aluminium, som er et lækkert materiale at arbejde med, og man kan garantere kunden en langtidsholdbar løsning.” Lyder det fra Anders, Tømrer Anders ApS.