CAT K-Serien haveredskaber og byggeredskaber

Det sidste redskab du nogensinde køber

CAT K-serien er det sidste redskab, du nogensinde køber! Uanset om du er en professionel anlægsgartner, entreprenør eller bare VIL have det bedste inden for haveredskaber, så er CAT redskaber i K-serien det rette valg for dig.

Her kan du læse mere om den nye K-serie, eller du klikke her for at læse om CATs professionelle højtryksrenser.

Bygge- og haveredskaber med brudstyrke på 272 Kg

CAT har banebrydende inden for en ny type produkter, som er blevet udviklet helt fra bunden. Hos Bygma byder vi velkommen til CAT bygge- og haveredskaber som spader, skovle, stolpegravere, river og hakker med uden tvivl verdens stærkeste skaft i e-glasfiber. Et skaft, der har en brudstyrke på 272 kg!

De nye K-serie have- og byggeredskaber samt andre produkter i K-serie henvender sig ikke kun til fagfolk, der er afhængige af deres udstyr hver dag, men også til husejere, der ønsker de bedste og mest holdbare haveredskaber, man kan købe for penge.

Redskaber der gør dit arbejde hurtigere og mere effektiv

Moderne og innovative løsninger, materialer af høj kvalitet, fremragende design, pålidelighed og anvendelighed. Med disse langtidsholdbare CAT have- og byggeredskaber kan du udføre dine opgaver hurtigt, effektivt og professionellt. I mere end et århundrede har Caterpillar været pioner inden for entreprenørmaskiner, nu er de også klar med havereskaber og byggeredskaber.

 

CAT haveredskaber med glasfiber skaft

Redskaber til havearbejde fra CAT

Nyeste teknologi til hårdt arbejde

Havearbejde og anlægsarbejde med CAT bliver lettere med den nyeste teknologi. Skafte tåler enorme belastninger og D grebene er ergonomiske og robuste. Uanset hvilke haveredskaber du køber, betyder CAT innovation og enorm holdbarhed.

Er CATs K-serie af haveredskab mere end du har brug for, fører Bygma også andre haveredskab.

Højtryksrenser med industrielt design

Tænker du på mere end haveredskaber og havearbejde, kan CAT også hjælpe med rengøring af fliser, terrasse, facader og hegn. Optimering ved et unikt design og teknologiske fremskridt, der skaber en ny standard i højtryksrensere. CAT Højtryksrenseren bærer Caterpillars arv videre gennem brug af robuste materialer kombineret med praktisk innovation og ergonomisk design, drevet af den seneste forbrugerindsigt og feedback.

CAT højtryksrensere er stærke nok til de mest krævende opgaver. Højtryksrenserne er optimeret til at rengøre hurtigt og effektivt. I modsætning til andre højtryksrenseres PSI-tal, er vores fokus på højere vandgennemstrømning MED et højt.

Se hele udvalget af højtryksrensere 

Er CAT højtryksrenseren mere end du har brug for til havearbejdet og rengøringen, har vi også andre stærke modeller og lave priser på Nilfisk og Ryobi.

Trillebør der flytter tungt læs og grænser

Med et patenteret design og alt det bedste fra Cat-maskinerne samt en overlegen lasteevne på op til et halvt ton, sætter CAT trillebøren nye standarder til både havearbejde og professionelle byggeprojekter.

Helt nye grebsfunktioner sikrer, at du løfter ergonomisk korrekt hver gang. De patenterede, punkteringsfrie lavprofildæk giver dig mulighed for at tage CAT trillebøren med overalt, uanset terræn eller undergrund.

Vil have flere detaljer, kan du se dem på de enkelte produkter på Bygma.dk længere nede, kontakte din lokale Bygma hente CAT kataloget eller finde inspiration direkte hos CAT (på engelsk)

Andre trillebøre hos Bygma

I Bygmas havecenter finder du hele udvalget af trillebøre.