0

Flot og smart akustikdæmpning

OBS: Du kan kun se produkter og priser nedenfor, hvis du er logget ind i Proffshoppen. Opdater denne side, når du er logget ind i Proffshoppen for at se produkterne.

Rockfon - en loftløsning med indbyggede fordele

Rockfons stenuldsmateriale imødekommer de strengeste krav. Du får både visuelt og æstetisk den helt rigtige loftsløsning – og samtidig skaber du optimale rammer for et godt indeklima.

Rockfon Tropic er kendt for sine gode akustikegenskaber, høje lysreflektion og fremragende egenskaber mod fugt og brand.

Rockfon Tropic er nem at installere, og sammen med Chicago Metallic T24 Click 2890 skinnesystem udgør den et komplet system, der er let at montere og vedligeholde.


   

Knauf Danoline Designpanel

Akustikreguleringen fjerner støj og generende rumklang. De perforerede gipsplader fra Knauf Danoline kan monteres som en integreret del af loftkonstruktionen eller bygges uden på det eksisterende loft.

Designpanelerne fås i flere varianter, størrelser og perforeringer (Globe, Quadril, Micro og Tangent).

Knauf Danoline Designpanel er certificeret med Overensstemmelseserklæring (EN 14190) samt Dansk Indeklima Mærkning.


   


Troldtekt - akustikpladernes gode egenskaber

En Troldtekt akustikplade bliver også kaldt en træbetonplade, da den er lavet af naturmaterialerne træ og cement. Blandingen af træ og cement giver Troldtekt pladerne de unikke lydabsorberende egenskaber. Materialet har en naturlig styrke og tåler fugtige omgivelser.

Samtidig giver akustikpladerne en effektiv brandsikring. De kan bruges både som loft- og vægbeklædning.

Derudover er Troldtekt et naturprodukt med dokumenteret bæredygtighed gennem hele produktets livscyklus.Profile Bolig Akustik i eg eller birk

Støjdæmpende akustik-løsninger til væg og loft

Profile Bolig Akustik er en smuk og støjdæmpende akustik-løsning til væg og loft. Den flotte træbeklædning skaber både varme til overfladerne i det moderne hjem og en behagelig samtaleakustik, hvad enten du har loft til kip eller et gulv med betonoverflade.

Profile Bolig Akustik fås i eg og birk. Der er 4 paneler pr. pakke svarende til 6,2 m² pr. pakke.

Vil du vide mere? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!