WISA® krydsfiner

Pålidelig ydeevne fra bærende konstruktioner til udendørs og indendørs byggeopgaver

 

WISA® krydsfiner

Pålidelig ydeevne fra bærende konstruktioner til udendørs og indendørs byggeopgaverSkaber et nyt bånd til naturen

UPM Plywood tager endnu et skridt for at hjælpe bygherrer med at opfylde deres mål for bæredygtighed

WISA BioBond er UPM Plywood's egenudviklede klæbeteknologi, hvor mindst 50% af den fossile fenol i limen erstattes af træets eget naturlige bindemiddel, lignin. UPM er den første krydsfinerproducent i verden, der anvender en sådan ligninbaseret løsning i hele sit sortiment af granprodukter.

WISA BioBond er mere end blot en ny type lim. Det er en omfattende teknologi, der hjælper med at reducere WISA-produkternes allerede lave fossile CO2-emissioner i løbet af deres livscyklus. Teknologien har været anvendt i UPM's birkefinerproduktion siden 2017. Ved også at gøre den til standard i WISA-sortimentet af granprodukter hjælper UPM også konstruktører og bygherrer med at opfylde deres egne bæredygtighedsmål.


UPM's WISA-Spruce-produkter er krydsfinerplader af høj kvalitet, der typisk bruges i byggebranchen, hvor deres lette vægt og styrke gør dem ideelle til strukturelle anvendelser. Sortimentet omfatter specialprodukter som f.eks. brandhæmmende og vandafvisende krydsfiner, der forbedrer ydeevnen i forskellige krævende anvendelser.

Krydsfiner til små og store byggeprojekter

WISA® -krydsfiner har pålidelig ydeevne til bærende konstruktioner i udendørs og indendørs byggeprojekter. Derudover kan pladerne bruges i bæredygtigt og DGNB certificeret byggeri. 

Forskellige overfladebehandlinger og overfladekvalitet udvider anvendelsesområderne, uden at gå på kompromis med materialets fremragende egenskaber.

Se de mange anvendelsesmuligheder nedenfor.

Krydsfiner til hele husetWISA-Twin

Er en let multifunktionel krydsfinerplade med yderfiner af birk og indlæg af gran. Birkefineren giver en jævn, glat og lys overflade. Og den indvendige granfiner bidrager til en lav vægt. Pladen er endvidere CE-mærket til strukturelle formål. 

WISA-Twin kan anvendes til mange formål. Den er ideel til strukturel anvendelse, men fungerer også fint, når den er synlig, fx i indretning eller til møbler.WISA-Spruce Premium

Er en glat, stærk og strukturel krydsfinerplade til flere formål. Den har en overlegen overfladekvalitet, og er fremstillet af miljøcertificeret nordisk gran.

Pladen er let, men alligevel stærk og stiv. Den er derfor yderst velegnet i bærende konstruktioner.

Dens udseende og glatte overflade gør den derudover velegnet til andre formål herunder; indretning, snedkerarbejde, møbler og div. gør-det-selv projekter.

WISA-Spruce Premium leveres med fer og not samling på 2 sider, men kan bestilles med fer og not på 4 sider samt med ret kant.

 

Det bæredygtige valg

Alle WISA® krydsfiner produkter har den nødvendige styrke, holdbarhed og de miljøcertificeringer, der gør at du trygt kan anvende pladerne til projekter, der kræver fremragende miljøvenlighed og en ensartet høj kvalitet.

Mange muligheder

I gennem din lokale Bygma kan du bestille andre typer krydsfiner der passer til netop dit projekt.

Klik på navnet for at se produktdata for andre varianter:

WISA®-Spruce premium TG4 og SQE

WISA®-Spruce BT anti-mug TG2

 

Ordforklaring forkortelser:

  • TG2 (Tongue and Groove 2 sides) = Fer og not samling på 2 sider
  • TG4 (Tongue and Groove 4 sides) = Fer og not samling på 4 sider
  • SQE (Square Edge) = Ret kant / uden fer og not
  • BT = Behandlet med anti-mug træbeskyttelsesmiddel