Polysan Vinduesplader - Smukke vindueskarme i polymerbeton

Når du skal vælge mellem forskellige materialer til vindueskarme, er der fordele ved at vælge en elegant plade, der er robust, slidstærk og giver vinduet en flot afslutning.

Forbliver flotte trods hårdt brug

Polysans vinduesplader er udarbejdet i polymerbeton og har en smuk, glat overflade og fås som standard i gråhvid, grå eller sort farve. Vinduespladerne er meget holdbare og kræver minimal vedligeholdelse, selvom de udsættes for temperaturforskelle, fugt, planter og stearinlys.

Opfylder moderne krav til vinduers konstruktion

Vinduespladerne fra Polysan er tilgængelige i standardmål på 100 cm, 150 cm og 200 cm i længden. Pladerne følger Byg-ERFA’s anbefalinger for montering for at overholde kravene om kuldebro ved installation. Læs mere i Byg-ERFAs erfaringablade (åbner nyt vindue)

Hvid vindueskarm med Polysan vinduesplader

bygma-polysan-logo.jpg

Login for professionelle og erhverv

Tilbehør til vinduer for privatkunder og Bygmaster

Polymerbeton fra Polysan

Vindueskarm uden råd eller skimmel

Polysan plader kan også bruges til toilet, bad og bryggers

Polymerbeton tåler de hårde vilkår

Polysans bygningskomponenter fremstilles alle i polymerbeton. Det er blandt andet produkter inden for kategorier som, fliser, afdækninger, render. Fælles for dem alle er at de hver især udsættes for en form for belastning – lige fra kemikalier og varmt procesvand til belastninger, der stammer fra vejret og solens stråler.

5 gange stærkere end almindelig beton

Ved brug af polymerbeton sikres et færdigt produkt, som ca. er 5 gange stærkere og meget mere vandtæt end almindeligt beton.

Hør mere om Polysan hos Bygma

Hos Bygma kan du både som privatkunde og proffessionel finde et sort udvalg af Polysans bygningskomponenter. Med Polysan linjedræn får du enkle pakkeløsninger til at etablere dræn i indkørsler og have., mens Polysan vandledere er støbte komponenter til at lede vandet fra afløbsrør ud til f.eks. brønd eller kantsten.

Kontakt din lokale Bygma for at høre mere om Polysan produkter.

Plader der tåler fugtige omgivelser

Vinduesplader i træ, laminat eller melamin er billige vindueskarmen, men er meget sårbare i forhold til materialer som granit, klinker eller krydsfiner.
Polysans vindueslader er er fremstillet af en gennemfarvet polymerbeton, hvilket resulterer i en flot, ensartet overflade, der ikke absorberer vand og er nem at rengøre.

Tåler alt hvad vindueskarmen udsættes for

Da vinduespladen er lavet af et vandafvisende materiale, vil fugtige urtepotteskjulere ikke efterlade ringe på pladen. Vindueskarmen er også pladsen, der tit udsættes for spildt vand ved vanding af blomster - her afviser polymeter beton også pletter eller ringe på vinduespladen.

Mere end langtidsholdbare vindueskarme

Materialet betyder også, at vinduespladen ikke vil rådne eller svækkes på andre måder. Dette giver en langtidsholdbar vinduesplade, og du behøver sandsynligvis aldrig at udskifte vinduespladen, så længe du bor der.

Pladernes anvendelsesmuligheder er ikke begrænset til vindueskarme, men tåler også de fugtige omgivelser i badeværelset og bryggerset.