HARO gulve

HARO - 150 år med kvalitet og innovation

 

HARO er en familievirksomhed, der i over 150 år har stået for kvalitet og innovation. Hos HARO er udviklingen af slidstærke produkter, som stadig oser af eksklusivitet, prioriteret højt - her udelukker de praktiske egenskaber ikke et flot design.

Med deres flotte og naturlige gulve, ønsker HARO at skabe højere livskvalitet og gøre det mere behageligt at leve og bo i sit hjem. Gulvene fremstilles af førsteklasses- og bæredygtigt træ med moderne produktionsteknikker og klassisk håndværkskunst, som i den sidste ende giver dig et flot og harmonisk gulv.

HARO har foruden sine flotte parketgulve også laminat- og kork-gulve samt designgulvet "DISANO by HARO", som er deres alternativ til almindelige PVC-gulve.

Ambitiøse ideer for mere bolig- og livskvalitet

Med fokus på udviklingen i samfundet, satser HARO på innovationer af gulve med klar merværdi til forbrugeren.

Et aktuelt eksempel er HAROs vådrumsegnede gulve til køkkenet. Uanset om det omhandler laminat, designgulv eller parket, så skaber de vådrumsegnede varianter en helt ny og behagelig gulvfølelse i alle rum, hvor man ikke kan undgå vand.

Til gulventusiasten med høje krav, har HARO ”Parkettmanufaktur by HARO”, som er førsteklasses gulve, der kombinerer det bedste fra traditionel håndværkskunst og moderne teknik.

Bæredygtighed og miljø

HARO anvender kun træ, som stammer fra PEFC-certificeret skovbrug. PEFC er et transparent og uafhængigt system til sikring af en bæredygtig, miljøbevidst skovdrift og dermed en "Skov-TÜV".

Certificeringen sker iht. meget strenge retningslinjer, uafhængigt og globalt. Det vigtigste kriterium er altid, at der ikke må fældes flere træer end der plantes.


Kom ned i din lokale Bygma, så finder vi den løsning der passer bedst til dit hjem.

HARO Room Visualizer

Læg dit drømmegulv virtuelt i dit hjem med kun et enkelt klik.

HARO Room Visualizer hjælper dig til at finde dit drømme gulv. Gør dig det behageligt i sofaen med en kop te, og brug din smartphone, tablet eller bærbare. Med HARO Room Visualizer kan du virtuelt lægge mange forskellige gulvbelægninger på få sekunder i dit hjem.
Få mere inspiration