Betonfliser i 2-lagsbeton er din sikkerhed for kvalitet

Med betonfliser i 2-lagsbeton fra IBF får du en belægningssten, som er mindre tilbøjelig til at fastholde snavs og smuds end normale udendørs sten.

Almindelige fliser har en åben og grovere overflade end de særlige 2-lags fliser, som IBF fremstiller. Fliserne har et fint lag beton oven på den grove bund, der sikrer de har en flot og tæt overflade, der pryder terrasse, gangstier og indkørsel.

Fint toplag gør flisen særlig modstandsdygtig overfor snavs

Det fine toplag har også den fordel, at snavs og smuds har sværere ved at binde til belægningen. Skal du købe havefliser og terrassefliser, som du gerne vil have skal holde sig flotte og kræve mindst mulig vedligehold, skal du kigge efter IBF 2-lags beton i Bygmas udvalg.

2-lags betonfliser i have

Finere
overflade

Overfladen - også kaldet toplaget - har en meget finere overflade end bundlaget. Udover at betonflisen generelt bliver smukkere med et fint toplag, giver det også flere muligheder for at tilføje farve eller tekstur, hvilket skaber flere designmuligheder til flotte og moderne havefliser samt terrassefliser.

Lettere
vedligehold

2-lags betonfliser er mere holdbare end fliser lavet med et enkelt lag beton. Fliserne er mindre tilbøjelige til at krakke eller blive beskadiget, så du over tid skal reparere eller udskifte flere fliser. Toplaget er også mere resistent over for pletter, snavs og begroning, hvilket gør at du ikke skal rengøre dem nær så ofte.

Mere
behagelig

Overfladen af 2-lags betonfliser er ofte glattere end den på enkeltlags fliser, hvilket gør dem mere behagelige at gå barfodet på, sidde på og lege på. Fordi toplaget også kan tilsættes farver, vil nogle fliser også opleves køligere, hvilket er en stor fordel i sommermånederne, hvor langvarig sol kan gøre nogle fliser særligt varme.

Groft
bundlag

Det første lag, eller "bundlaget", er typisk en tykkere portion af beton. Dette lag er det, der kommer i kontakt med jorden, når flisen er installeret. Bundlaget er ofte lavet af en hårdere betonblanding for at give flisen dens strukturelle styrke og den grove overflade på bundlaget sikrer også, at flise hviler bedre i underlaget.

Populære IBF fliser

Inspiration til havefliser og terrassefliser

Sider der hjælper dig med terrasse og fliser