0

Rul vejen ud

Store belægninger - mindre slidsomt


Det hollandske firma Vanku har opfundet en smart belægningsmaskine kaldet Tiger-Stone, der gør det langt mindre slidsomt at lave stenbelægninger.

Se lige denne imponerende maskine. Den ruller flotte stenbelægninger ud, som var det tæpper. Løse sten arrangeres i maskinen af brolæggere, og efterhånden som maskinen bevæger sig fremad, glider stenene ned og lægger sig på sandet som en sammenhængende belægning. En enkelt og ret smart ide.

Skånsomt for kroppen

Brolæggerne arbejder i stående position og belaster således ikke knæ og ryg i nær samme grad som traditionelt brolæggerarbejde. Det øger hastigheden og reducerer samtidig risikoen for overbelastning og skader markant.

Mange m2 sten om dagen

To mand og en Vanku belægningsmaskine kan lægge hele 300 m2 sten i løbet af en arbejdsdag, hvor en enkelt brolægger typisk når 75-100 m2. Trods den mere effektive arbejdsdag, kan man tage hjem fra arbejde uden at være ødelagt i kroppen.
 

Læs mere om Tiger-Stone på deres hjemmesideVil du vide mere om brolæggermaskinen Tiger Stone? Udfyld formularen - så kontakter vi dig!