Gør din have klar til foråret

En fugtig og kold vinter efterlader mange spor i haven, som kræver din tid og energi. Hos Bygma finder du et stort udvalg af haveredskaber og havemaskiner, der gør forårets havearbejde lettere og sikrer en pænere have hele sæsonen.

Vinteren nærmer sig sin ende, og det er tid til at forberede haven til den kommende sæson. Hos Bygma er vores faguddannede personale klar til at hjælpe dig med at skabe trygge og gode rammer i haven. Uanset om du er en erfaren gartner eller nybegynder, har vi alt, hvad du behøver for at få din have klar i foråret.

Uanset hvad du skal bruge i foråret, kan du finde det hos Bygma. Vi har alt i haveredskaber og havemaskiner, gødning, jord og ukrudsbekæmpelse - start med at kigge i forårets mest populære varekategorier.

Haveredskaber til foråret

Kom let i mål med haveplejen - brug gode haveredskaber

Grensaks til beskæring

Alt til beskæring

Fik du ikke trimmet budske, planter og træer i efteråret? Nå det inden solen og temperaturerne sætter gang i væksten  Beskæresakse og grensave i høj kvalitet mindsker slid på dine arme og håndled mens de sikrer at dine planter, budske og træer belastes mindst muligt.

Løvsuger og løvblæser

Løvsugere og løvsamlere

En pålidelig og effektiv løvsuger gør din haveklargøring let og effektiv, og gør have og terrassen klar til familiens hyggestunder i foråret. Hos Bygma finder du et stort udvalg fra fx Makita og Ryobi, der er kendte for innovativt og effektivt design af løvsugere og løvblæsere.

Fiskars løvrive

River, jern og kultivatorer

Løvblæseren er god til de store arealer, men en god løvrive hjælper med at gøre krogene omkring budske og bede pæne. Hos Bygma finder du et stort udvalg i løvriver, hakkejern og kultivatorer i robust kvalitet. Vi fokuserer på haveredskaber, hvor greb og materialer tåler hårdfør brug i mange år.

AL-KO Plænelufter og mosfjerner

Plæneluftere

En fugtig og kold vinter præger græsplænen. Med en plænelufter - også kendt som mosfjerner og vertikalskærer - hjælper du græsset med at få optimale betingelser til at gro, så du sparer tid på plænepleje senere på sæsonen og i stedet kan nyde en flot og grøn græsplæne med familien.

Det bedste udvalg i plæneklippere

Plæneklippere

Når græsplænen er luftet, gødet og har den rette PH værdi, kan en robotplæneklipper klare resten for dig. En god batteridrevet eller 230 volt plæneklipper giver dig bedre kontrol, så græsplænen står flot og præcis som du foretrækker den.

Gødning til græsplænen

Gødning og plænepleje

Plejer du græsplæne og bedene, kan den første indsats i foråret holde hele sæsonen, Online finder du det mest nødvendige i plænerens, gødning, spagnum og ukrudstsfjerner. I dit lokale Bygma Byggecenter finder du alt, der giver plæne og planter optimale vækstforhold.

Mere til foråret

Hos Bygma hjælper vi dig med alle forårsprojekterne

Leje af havemaskiner

Leje af havemaskiner

Hvis det er sjældent du har brug for en havefræser eller en stor kompostkværn, tilbyder Bygma også leje af havemaskiner. I udljeningen finder du alt fra stubfræsere og motorsave til pælebor og havefræsere. 

Havearbejde i foråret

Inspiration til foråret

Få mere inspiration til at komme i gang med havearbejdet til foråret. Hos Bygma hjælper vi dig gerne med gode råd og inspiration, så du bedre kan prioritere hvad der er vigtigt og hvornår du skal gå igang.

Stort udvalg i de bedste havemaskiner

Alt i havemaskiner

Er der stadig en havemaskiner du mangler? Så fører Bygma alt du skal bruge til foråret. Lige fra buskrydder til kompostkværn. I udvalgt vægter vi mærker og maskiner i en kvalitet du kender og er tryg ved, som vi ved holder og gør havearbejdet lettere i mange sæsoner.